-
Sahte belgemi
sayın site yöneticiler ; benim oğlum %50 oranında zihinsel engelli olup gittiği okulda yemekten zehirlenmiştir. elimizde rapor olmasına rağmen hiç kimseye inandırıcı gelmiyor. ben balıkesir il milli eğitime ocak ayından beri dilekçe veriyorum, yaklaşık 10 adet dilekçeme cevap vermeyince başbakanlık bilgi edinme kuruluna ve savcılığa suç duyurusnda bulununca cevap gelmeye başladı bu bağlamda ;
-oğlum zehirlendiği gün okul revirinde sözde tutanak tutulmuş hemşire ve nöbetçi öğretmen imzalamış. oğlum bulantısı ve kusması olduğu için müdahale edilmiş herhangibir bulguya ratlanmadığı için servisle gönderilmiş. ( servisden iner inmez 15 dakika içinde hasteneye yetiştirdik.)
--oğlum için yine okulda sözde göz kontrolu yapılmış. fakat sözde kontrolün tarih 09.01.2011 tarihi pazar gününe denk gelmektedir. bu ne yaman çelişki. göz tarama fişinde düşünceler bölümünde "yapıldı, yapılamadı" diye karalama yapılmış. daksille birşeylerin üzeri kapanmış ve üzerine yazılmış. sahte evrak veya evrakta tafrihat yapmaya girermi
--oğluma yapılan sağlık için müdahalelerde kesinlkle haber vermediler, izin almadılar
biraz uzun oldu özür dilerim. izileyeceğim yolları bana bildiririzseniz sevinirim. tşekkürler