TOKİ deki dairemi kira sözleşmesizanederek satış sözleşmesi imzalatmışım.Ne yapabilirim?
Değerli arkadaşlar ,
yaklaşık TOKİ deki dairemi 3 ay önce kira sözleşmesinin arasında kira sözleşmesi zanederek satış sözleşmesi imzalamışım.Ne yapabilirim?
Dolandırıldığımı iki dolandırıcıdan birinin ortağıyla kavga etmesi sonucu öğrendim.Sözleşme noterde yapılmadı.Ne yapabilirim?
Lütfen acilen yardım edin.
Cevap: TOKİ deki dairemi kira sözleşmesizanederek satış sözleşmesi imzalatmışım.Ne yapabilirim?
değerli arkadaşlar,acilen cevap yazarsanız çok minnettar kalırım...
Cevap: TOKİ deki dairemi kira sözleşmesizanederek satış sözleşmesi imzalatmışım.Ne yapabilirim?
Beyfendi dairenin tapusu sizin üzerinize degilmi?
evet benim üzerime olacak...ama tapuyu TOKİ den hezün almadım......bankadan alacam..henüz hazır değil.....ama konuta ilk başvuran ve taksitlerini ödeyen benim...tapu benim adıma çıkacak..
tüm ödemelerini ben yaptım...ve ilk çekilişte hak kazananda benim....... bankadan teslim almadım henüz....
Noter aracılığı ile yapılan satış sözleşmeleri satış vaadi sözleşmesidir.ellerindeki sözleşmeyi hukuki yollara başvurarak yani dolandırıldıgınızı söylerek şikayette bulunabilirsiniz.Satış sözleşmesini yapan noter size bunu bilidrmedimi imzalarınızı atarken.eger sizi uyarmadıysa noterde zan altında kalır.Zaten şuan ödemeleri siz yaptıgınız için tapu yine sizin üzerinize çıkar büyük ihtimal.
sözleşme noterde imzalanmadı.... aramızda yapıldı.....geçerliliği var mı?