-
Banka Borcu
selam arkadaslar benim bankaya borcum var ve avukata verileli suanda 1 ay oldu sanirsam arti evime daga icra kagidi gelmedi mal beyani kalktimi arti tahatlutlu imzada atmadim odeyecem diyede soylemedim mal beyanindada bulunmadim ceza evinde malbeyaninda bulunmamaktan 10 gun hapis karari yatarmiyim yatmazmiyim bi bilgi verirseniz sevinirim
-
Cevap: Banka Borcu
allah askina yazan bi avukat veyatta bilen bir kisi yoku
-
Geçerli bir tebligat yapılmadan bu bahsettiğiniz işlemlerin hiçbiri gerçekleştirilmez. Ancak, ikamet ettiğiniz adresin MERNİS'te kayıtlı olup olmadığını ve muhtarınızın sizin adınıza bununla ilgili bir tebligat alıp almadığını teyit ediniz.
-
aynen baktimda ustad daga eve gelmemis icra kagidi yani bilmek istedigim mesela benim borcum var mal beyanindada bulunmadim 10 gunluk hapis karari olurmu olmasmi onu ogrenmek istemistimde
-
Mal beyanında bulunmak isteseniz bile hangi icra dosyasına bulunacağınızı biliyor musunuz? Biliyorsanız bulunun, bilmiyorsanız tebligatı bekleyin.
-
anladimda kendim avrupada yasiyorum anneme soruyorum annem diyor gelmedi bendi turkiyeye geldigimde zaten taksite baglatacam ama baglatmadan once turkiyeye girisimde tutuklama karari olurmu diye zaten arastiriyorum boyle konulari o yuzden burdanda paylasmak istedim
bide soyle birsey duydum dedilerki mal beyaninda bulunmasaniz bile ceza evi kalkti diye onun icinde burda yazdim
-
mal beyanı zorunluluğu kalktı arkadaşım için rahat olsun
-