-
Pergole Kullanımı
Merhaba
En üst kattayım ve güneş yüzünden balkonumda oturamıyorum.Hertür şemsiyeyi denedim hep uçtu veya kullanamadım.En sonunda açılır kapanır bir pergole kurmak istiyorum yönetim buna engel olabilir mi kanunen ? Sonuçya açılır kapanır ve direk bir kapalı alan oluşturmuyorum.Eğer site kaldır der ve kaldırmaz isem izlenecek yol nedir ? Kanun önünde durumum ne olur ?
Teşekkürler
-
Cevap: Pergole Kullanımı
Kaldırmak zorunda kalırsınız.Dışardan bakıldığında binanın dış görüntüsünü değiştirecek her türlü değişiklik yasak işlerdendir.Genel kurulda bu işi gündeme getirip oy çokluğu ile kabul edilen kararlar arasına aldırırsanız olur.
-
Cevap: Pergole Kullanımı
Merhaba
Öncelikle şunu belirtmem lazım
Pergole açılıp kapanan bir sistem ve kapandığında sadece bir kutu gibi duruyor.Normalde daha önce bazı gölgeleme sistemleri kullandım ve sorun olmadı.Ayrıca kurulum yapılacak duvar dairemin içinde kalıyor dubleks olması sebebi ile yani aslında duvar benim iç duvarım.mesele açıkken değil kapalı iken olmalı ve bunda da sorun olmamalı d,ye düşünüyorum.Kapalı iken sistem benim mülküm içinde ve dışarıdan görülmeyecek kadar içeride umarım sorun olmaz
4 balkonum var ve güneşten oturamıyorum ve 5 yıldır yönetim oyalıyor ve canıma tak dedi artık ve bu yola başvurdum