2 kilo fazlam var diye atamam yapılmadı
arkadaşlar ben şubat ayında adıyaman kadrolu infaz koruma memurluğunu kazandım bugün nihayet aradılar ama herkesi göreve çağırdılar beni ise iptal kararını bildirtmeye .ve bugun bana bir tebligat verdiler bakanlık avraklarımı incelemiş ve beni 2 kilo fazla bulmuş ve atamamı iptal etmiş boyum 1.81 kilom 96 gerçekten yıkıldım rabbim hiçbirinizin hevesini kursağında bırakmasın ben kazandım diye düğün salonumu tuttum tam 100 gündür ha bugün ha yarın başlarım diye bekliyordum bütün planlarımı buna göre oluşturmuştum şimdi gerçekten konu hakkında fikri olan kardeşlerimden yardımcı olmalarını bekliyorum
birincisi şimdi benim anlamadığım madem benim 2 kilo fazlam vardı nasıl olduda boy kilodan geçtim tamam boy kilo sonuçları açıklandığındada resmi sitede o 2 kilo gözüküyordu ama ben geçenler kısmındaydım ve mülakata çağrıldım hadi boy kiloyu geçtim nasıl mülakatı geçtim nasıl kazandınız diye internetten yayınlandı ki bugün itibariyle hala internette ismim kazandı diye durmakta ve yine anlamakta hayli zorlandığım neden sağlık raporu aldım neden yaklaşık dört ay bekledim neden aylarca o kadar evrak peşinde koştum neden beni ilk başata elemediler bugün kendi memleketimden kalktım ta adıyamana gittim başsavcı biz seni boy kilo olarak uygun gördük ama malesef bakanlık uygun görmemiş dedi muhakkak dava aç seni tekrar boy kilo ölçümüne alırlar falan dedi dedi ama kafam öyle karışık ki
ya çok üzgünüm Allah rızası için soruyorum bölge idare mahkemesine başvurmalımıyım ?
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN
Cevap: 2 kilo fazlam var diye atamam yapılmadı
Kardeşim, bende senin gibi Adıyamanda mağdur olan 3 kişiden biriyim.. Aynı şeyler bana da söylendi hemen bölge idare mahkemesine dava aç, sağlam bir avukat tut.. Hakkımızı arayacağız sonuna kadar !! Ben pzts başlayacağım işlemlere, ben kısaca nedenini şöyle açıklayayım, sınav komsiyonu boy kilo ölçümünü doğru yaptı bir sıkıntı yok, fakat yönetmeliği yanlış biliyorlar ben kilomun tutmadığını zaten söyleyerek çıktım teraziye fakat olur mu öyle şey gel şöyle.. Tutuyor iştee!! Dediler ve listede adım kazandı olarak çıktı.. Bu gün çıkıpta biz yönetmeliği yanlış biliyormuşuz kusura bakmayın demekten feragat ederek bakanlık sizi kabul etmedi diyolar, bakanlık sadece yapılan yanlışın farkına vardı.. Ama kazanılan bir hak var sonuna kadar gitmek gerek..
Cevap: 2 kilo fazlam var diye atamam yapılmadı
Ayrıca benim yazdıklarımı okursan, nasıl şeyler yaşadığımı anlarsın.. İnan ailece yıkılmış durumdayız !