İflas ettim çekten dolayı
Selam Forum Kullanicilari
Ben 2009 yilinda sirketim iflas etti. Piyasadan alacaklarim ve cek borclarim var. Vergi dairesi borclarimi Almanyada calisarak bu sene kapattim. Cek borclarimdan dolayi polis beni ariyormus ailemin yanina giderek onlara nerde oldugumu soruyorlarmis, birde cek verdigim bir kiside evrakta sahtecilikten bana bir dava acmis. Ama davanin icerigini bilemiyorum.Uyaptan baktigimda evrakta sahtecilik olarak Suhl ceza mahkeminde dosyamin oldugu görünüyor. Ben almanyada calisiyorum bu borclarin bir kismini her ay düzenli para göndererek kapatmaya calisiyorum. Beni Almanyadan türkiye istetebilirmi ? Tir söförlügü yapiyorum avrupada her gümrüge giriyorum cikiyorum, bu suclardan dolayi bana kirmizi bülten veya baska bir arama yaparmi ?
Konu ile bilgisi olan varsa cevap verirse cok mutlu olurum..
Saygilarimla
Mehmet
Cevap: Iflas ettim çekten dolayi
Ne kırmızı bülten çıkartılır nede size türkiye ye iade ederler. Merak etmeyin. Çek davasında karar kesinleşmişse alacaklı ile anlaşıp borcu ödeyip şikayetten vaz geçirtin. Ayrıca evrakta sahtecilik için almanyadan vekalet verip bir avukat tutun ve davanızı takip ettirin. Bu konularda bulunduğunuz ildeki türkiye konsolosluğundan yardım alabilirsiniz.