Askerlik Karar Maddesi: 28
iyi günler.
afyon kocatepe üniversitesi önlisans öğrencisiydim ve 1 dönem önce okulu bıraktım.
dün askerlık subesıne gıttım ve asker olmak ıstedıgımı belırttım. 2 tane bılgısayar cıktısı alarak benı muayene olmam ıcın saglık ocagına gonderdıler, oldum ve tekrar gerı goturdum. son yoklama erı'dır ve askerlıge elverıslıdır dıye damga basıldı kagıtlara.
20.08.1989 dogumluyum. su an 91 dogumlular gıdıyor sanırım. ben hemen gıtmek ıstedıgımı soyledım fakat en erken agustos ya da kasım dıyorlar. bunu hızlandırmak ıcın bır sey yapabılır mıyım? bır de kafama takılan bazı seyler var bılgılendırırsenız sevınırım. bır belge aldım en son, ayrıntıları yazıyorum;
konu:askerlık durumu
asagıdakı kımlıgı yazılı yukumlunun 05.09.2011 tarıhıne kadar askerlık ıslemlerı yonunden bır sakıncası yoktur.
ıste bır altında kımlıgımle ılgılı bılgıler var. onun altında ıse;
askerlık bılgılerı:
celp donemı: agustos 2011
son yoklama tarıhı: 10.05.2011
statusu: er
askerlık karar maddesı:28
mezun oldugu okul: acık ogretım fakultesı 2 yıllık
mezunıyet tarıhı: 20.10.2008
sevk tarıhı: 05.09.2011
sımdı kafama takılan sunlar.
askerlık karar maddesı 28 neyı ıfade edıyor. forumlarda arızalı falan bır seyler yazılıyordu moralım bozuldu. amelıyatla ılgılı bır seyler soylenıyordu sadece cocukken bagdemcık amelıyatı olmustum..
bır de ben acıkogretım fakultesı okudum fakat onu da bırakmıstım. burda nasıl mezun olarak gozukuyorum, herhangı bır yanlıslık mı var.
onun harıcınde askerlık tarıhımı hızlandırmam ıcın bır sey yapmam mumkun mu. tesekkur ederım..
Cevap: Askerlik Karar Maddesi: 28
yardımcı olabilecek kimse yok mu?