İnternet hukuku ile ilgili bir sorun
Arkadaslar sitenize yeni üye oldum ve memnunum ama dün başıma gelen bir olay var berki konuyu yanlış yere yazmış olabilirim.Şimdiden af buyurun.
bu gün şaka mayetinde burger king den 7.5 tl lik sipariş ettm int üzerinden. adresi yanlış verdim sonra tlf la aradım dediler adresi bulamadık siparişiniz iade edildi falan diye tlf kulubesinden sordum işde para falan ödiyecezmi diye .
sonra bir forum sitesine burgerking den 200 tl lik sipariş verdim ama yanlış adrese diye konu açdım şakasına
ordaki 5-10 arkadas da benim emniyet burgerking e falan şikayet etmiş.
ama burger king aradım siparişiniz iptal edildi sorun yok dediler.
bide ordaki arkadaslar diyo sen 300 tl yi hazırla kaçarın yok falan diye boyle bi olay varmı ben şaka amaclı yapdım ama sonra iptal için mail falan attım.
birde sitede 2-3 tane fake hesabım oldugu icin banlandım.
sitedeki kullanıcılar adresimi falan biliyorlar hepsi yakından tanıyor beni.
bu suçmudur şaka mayetinde farklı bir il e sipariş etmek sonra iptal ettirmek birde bir forum sitesinde bunu söylemek
birde bir dip not :
arkadaslar amacım dolandırıcılık şaka falan değil sadece verilen sipariş iptal ediliyormu diye merak ediyordum.ama bunu o forumdaki insanlara anlatamadım başka türlü yollar denedim yinede olmadı.
burger king i 2-3 defa aradım bir sorun yok sipariş iptal edildi dediler ben dedim oradakilere zaten eski evin adresini vermişim falan diye tamam beyefendi dediler.
ama bu forumdakiler beni bilişim suçlarına şikayet etmişler acaba bir şey olurmu çok korkmaktayım .
amacım dolandırıcılık ya da bir sistemin işleyişini bozmak olsaydı kazanç amacı güderdim
ama bu işde dolandırcılık yok çünkü hiç bir kazanç yaşamadım.
bir sistemin işleyişini bozma çabası yokdu çünkü siparişi iptal ettirdim.
ama hala korku ve tedirginlik içerisindeyim..
forumdaki arkadaslar beni bilişim suçlarına falan şikayet etti
Cevap: İnternet hukuku ile ilgili bir sorun
Arkadaşım şakan gereksizde, diğer forumda ki arkadaşlarda sana şaka yapmış rahat ol.
Cevap: İnternet hukuku ile ilgili bir sorun
şakalarken şakalanmışsın :)