Cevap: e-mail ile aşk şiiri
Saygıdeğer hukuk mensupları;
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum. Konu hakkında tamamen vereceğiniz bilgiler ışığında adım atacağım için lütfen dikkate alınız.
Saygılarımla.
Eşinizin iddiasına göre bir avukat evli olduğunu bildiği bir bayanın emailine gene evli olduğunu bildiği bir bayana yazılmış bir şiir göndermiş.Önce bundan bir emin olun meselenin iç yüzünü anlamak için.Belki avukat arkadaşın mail gönderdiği kişi(eşinizin iddia ettiği diğer bayan) avukata evli olduğunu söylememiştir.Bu durumda avukatın ne suçu var.Yada eşinizin yaptığı gibi mailini bir arkadaşına kullandırmıştır vb.Hukukla içiçe yaşayan bir insanı olayı tam anlamadan aile içi huzursuzluklarınızdan sorumlu tutup suçlamaya kalkarsanız siz hukuk karşısında suçlu çıkabilirsiniz.Kolay gelsin.
Cevap veren arkadaşım hukukçu değilsiniz sanırım. Gereksiz yorumlar yapmayınız, gerçekten buna ayıracak ne vaktim ne de gücüm var. Diğer hukukçu arkadaşlar ise sanırım olayın içinde meslektaşları avukat olduğu için cevap yazmıyorlar ya da konuyu gereksiz görüyorlar.
Arkadaşım, burası paylaşım platformudur.Verilen cevaplardan sadece soruyu soran değil herkez faydalanır.Forumdaki avukat arkadaşları suçlarcasına yazdığınız şeylerin doğru olduğunu düşünmüyorum.Burda bir çıkar beklemeden herkes için yorum yapılır ve bütün paylaşımcılar hukukçu olsun olmazsın görüşlerini yazarlar.Benzer durumu yaşayan diğer insanlarında faydalanması için bu oldukça önemlidir.Yani bura size özel bir sayfa değildir ve yorum, yada yorumcu beğenmemeniz söz konusu değildir.Hukukçular yorum yapsın diğer üyeler yapmasın gibi bir istek şansınızda elbette yoktur.Belki sizin gereksiz olarak nitelendirdiğiniz yorumlar diğer üyelerin yaptıkları aramalar sonucunda benzer durumda olan kişilerin işlerine yarayacaktır.Cevaplar bir yerde şahıslara değil durumlara verilir ve tek amaç insanlara yardımcı olmaktır.Sizle birebir bir hukukçunun alakadar olmasını istiyorsanız avukat tutmalısınız.Burası ücretsiz profesyonel danışmanlık merkezi değil insanların meslekleri ne olursa olsun deneyimlerini ve görüşlerini belli sıkıntılar içinde olan insanların sorunlarına bir fikir vermesi adına özgürce paylaştığı bir ortam.Herkese iyi forumlar.