Peçeteye yazılmış not taciz kapsamına girer mi?
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Eşim çocuğum ve ben gezmeye çıktık çarşıya.Bir kafeye oturup meyve suyu kola felan içtik.Çocuğumun lavabo ihtiyacı için eşim onu lavaboya götürdü bende hesabı ödeyip kapıda bekliyordum.Birden eşim bağırdı ve beni çağırdı çabuk gel dedi.Bende ivedi yanlarına gittim eşimin rengi atmış durumdaydı.Ne oldu diye sorduğumda kafede çalışan bir elemanın kendisine peçeteye yazılı bir telefon numarası verdiğini söyledi.Ben farkına vardım olayın,sinirlenince,eleman 'Abi kusura bakma özür dilerim' deyip kendi çalıştığı yerin para kasasından para alarak oradan kaçtı yakalayamadım.Sonra polis çağırdım.Orada çalışan diğer bir eleman "Abi kaçan eleman telefonunu şarzda bıraktı istersen onuda polise verelim bende patrona bilgi verdim oda gelecek şikayetçi olacak"dedi.Bende bu eleman kim diye sorduğumda "Abi patron onu deneme amaçlı aldı 4-5 günden beri çalışıyor burada sadece ismini biliyorum soyismini bilmiyorum"dedi.Polis geldi telefon numarası yazılı peçeteyi ve kaçan elemanın telefonunu aldılar.Ekip otosuyla karakola gidip şikayetçi olduk.Daha karakolda iken polisler ismini,adresini öğrenmişler,aranmasını çıkarmışlar.Bu konuda eleman yakalandıktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar olay tacize mi giriyor.O gün eşimin ve benim çok moralimiz bozuldu.Bu elemanın sonuna kadar hukuk mücadelesini vereceğim.Dışarı çıkmak bile canımız istemiyor artık.Lütfen arkadaşlar bir aile olarak bize bu hukuk mücadelemizde bize paylaşımda bulunursanız sevinirim.
Cevap: Peçeteye yazılmış not taciz kapsamına girer mi?
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Cevap: Peçeteye yazılmış not taciz kapsamına girer mi?
Soruşturmanın tamamlanmasını bekleyin dava açılır karar verilirse tazminat davası açabilirsiniz.