Yüksek Hızlı Tren Yönetiminden bıktım artık DAVA edeceğim...
arkadaşlar ben tcdd 2. bölge ankara gar yüksek hızıl treni üreten firma CAF türkiye de teknisyen olarak çalışıyorum
ankara gar da TCDD nin bize göstermiş olduğu ofis olarak bile nitelendirilemeyecek kadar kötü osmanlı döneminden kalan tarihi ve eskiden çöplük olarak kullanılmış bir yer altı mağarasını CAFTURK personeli ve PRODES temizlik firması elemanlarına temin etmiştir. (sakın yanlış anlaşılmasın ben türkiyenin böyle güzel bir dönem içerisinde kesinlikle bu tür olaylarla gündeminin değişmesini ve bu sürecin kötüye doğru ilerlemesini istemem ama gelin görünki ne kendim nede çalışma arkadaşlarım aşağıda anlatacağım olaylardan memnun değillerdir. burada herkes bana ön yargılı konuşabilir ama daha açıklamadığım o kadar çok konu varki yht ile ilgili bunları burada konuşmak istemiyorum)
Burda çalıştığım dönemden beri gerek temizlik gerek yönetim gerekse bize ayrılan bölüm içerisinde hem steril hemde iş hukuklarına aykırı bir durumda herhangi bir çalışma düzeni olmadan çalışmaktayız.
bunları açıklamamın nedeni şimdiye kadar çalışan personel türkiyenin deyim yerindeyse evli barklı insanlarımızın ekmek kavgası çilesiyle seslerini çıkaramadıklarından dolayı herkesin sessiz kalmasından dolayı kaynaklanmaktadır.
bugün eve geldiğimde TCDD nin bize temin ettiği ofiste (bu mağarada neden tcdd personelleri kalmıyor çok merak ediyorum acaba kurum kendi elemanına yakıştıramadığından dolayımı yoksa hukuki açıdan yıpranacağından dolayımı!) sırtıma KENE yapışmış ve bunu eve gelince fark ettim. (bu ortamda daha önce fare kedi ve çeşitli böceklerinde fotoğraflarını çekmiştim yani kene aslında hiç birşey)
bu durum beni artık son damlaya kadar getirdi ve hem hukuki olarak hemde basın yoluyla YHT hakında her türlü açıklamayı yaparak TÜRKİYE'nin nasıl bir gerçekle başbaşa kaldığını gözler önüne sereceğim...
bu açıklamaları yaparken biraz sinirli olduğumdan dolayı gerekli yanlışlarımı düzeltir veya görmezden gelirseniz sevinirim...
sadete gelmek gerekirse ben bulunduğum durumu araştırmam ve haklarımı hukuksal olarak aramam benim en doğal hakkım. hukuksal olarak ben bu durumu TCDD ye tazminat davası olarak açabilirmiyim! dava açmam bana ne şekilde bir geri dönüş sağlar değerli avukatlarımızın yorumlarını bekliyorum...