Evlenme vaadi olmadan cinsel ilişkiye girme
Merhaba değerli hocalarım.
Ben şu anda 27 yaşında, kız arkadaşım 28 yaşında.
2003 yılında cinsel ilişki yaşadık ve yaşlarımız 19-20 idi. 2008 yılında da yollarımızı ayırdık.
bu gün telefon açtı ve bana;
"benle evlenmek zorundasın, evlenmezsen seni mahkeye vericem, kızlığımı senin bozduğunu doktorlar anlarmış araştırdım rapor alacağım" diyor. (aradan 8 yıl geçmiş)
Bundan nasıl bir ceza alırım. Kesinlikle zorlama ile ilişki değil.
Teşekkürler
Cevap: Evlenme vaadi olmadan cinsel ilişkiye girme
Suç teşkil edecek hiçbirşey bulunmamaktadır. Olurda dava acılması durumunda hiç bir şekilde ceza almayacaksınız. Rahat olunuz.
ben olsam davaya maruz kaldıktan ve beraatimden hemen sonra manevi tazminat davası açarak bu dava ve böyle bir ithamın beni incittiğini, ruhsal sağlığımın ve sosyal ilişkilerimin bu durumdan çok kötü etkilendiğini ve son derece madur olduğumu beyan ederdim :)
Alıntı:
zindanodasi rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba değerli hocalarım.
Ben şu anda 27 yaşında, kız arkadaşım 28 yaşında.
2003 yılında cinsel ilişki yaşadık ve yaşlarımız 19-20 idi. 2008 yılında da yollarımızı ayırdık.
bu gün telefon açtı ve bana;
"benle evlenmek zorundasın, evlenmezsen seni mahkeye vericem, kızlığımı senin bozduğunu doktorlar anlarmış araştırdım rapor alacağım" diyor. (aradan 8 yıl geçmiş)
Bundan nasıl bir ceza alırım. Kesinlikle zorlama ile ilişki değil.
Teşekkürler
Merhabalar, hukuki olarak ceza almazsınız. Hukuki olarak rahat olunuz. Sadece eski kız arkadaşınız sizinle evlenmek istiyor.