-
Banka Borcu
Merhabalar cok zor durumda oldugumu belirterek sorumu sormak istiyorum 30.12.2010 yılında işten cıkmıstım ve maas kartımın mevduat hesabından 500 lira cekmistim.(05.01.2011)
Zor durumda oldugumdan borcumu ödeyemedim ve su an borcumu ödemek istiyorum banka bana bir bilgi veremiyor ve Avukata verildigi söyleniyor. 4 ayı gectigi takdirde avukata verildigini biliyorum ve verilen numaradan Avukata ulasamıyorum. Elime herhangi bir kagıtta gelmedi. Şunu da belirtmek isterim calıstıgım zaman İstanbuldaydım ve su an Mardin de ikamet etmekteyim.Ve sunu da belirtmek istiyorum 3.5 ayda 500 lira cektigim para Avukata gönderildiyse tahmini olarak ne kadar olmustur. Zor da olsam rahatsız etmezdim. Cevabınızı bekliyorum saygılar.
-
Cevap: Banka Borcu
Kartınız durmuyor mu?
3.5 ay ek hesap için çok uzun bir süre değil. Gidin, hesabınıza para yatırın bence.
-
Kartım duruyor ama denizbank müşteri hizmetlerini aradım Avukat a yonlendirildim arıyorum numarayı bakan yok
-
ekberaslan, kredili mevduat hesabi 4 ay gecmis avukata verilmemistir. yani genel mudurlugu belki krediyi katetti ancak daha avukata gitmemistir. 4 ay yeterli bir sure degil bunun icin. Size en yakin denizbankà gidin, bircunuzu odemek istediginizi soyleyin, biraz yaygara cikarin canim, borcumu odemek istiyorum yardimci olmuyosunuz diyin.. avukata giderse borc ikiye katlanir. su durumda 500tl en fazla 800tl olmustur
-
Benim 6 aydan fazla durmuştu. Sonra gidip ödemiştim, halen de o hesap duruyor. Sadece faizi yüksektir.
-
Bugün avukata ulaşabildim görüştüm borc 850 Lira olmus
-
pazarlik eden biraz dusurur. kendinize noterden yada bankadan herhangi bir ihbar veya ihtarname gelmedigini soyleyin ( eger gelmediyse).. hukuki olarak gondemek zorundalar..
-
benimde kredi karti borcum vardi 2 sene isbankasina odememistim 1000 liralik borc 2700 tl olmustu isbankasi herneyse turkiyeye gittim vede bizim avukati araya soktum 1000 tlye borcumu ana paraya kapadim arti sunu unutmayin borcunuzu odediyseniz borcu odediginize dair kagit isteyin yoksa odedim dersiniz banka hesabi kapatmamistir sadece faiz isletir baska bisey deil