Evim kirada ancak benim şuan oturacak bir evim yok ve kiracı kiraları ödemiyor
Maalesef bu duruma kadar düştüm
Kiracı kirayı geç ödüyordu şuan vermiyor artık apartman aidatlarını 5 aydır vermyor ve şuan gidecek bir evimde yok arkadaşımda kalıyorum kira sözleşmesinin bitimine de 5 ay var kiracı beni rahatsız ettiği için seni savcılığa verecem diyor 1 kişi ile sözleşme yaotık evde 4-5 kişi kalıyor ne yapmam gerekiyor yer istanbul
Cevap: Evim kirada ancak benim şuan oturacak bir evim yok ve kiracı kiraları ödemiyor
Kontratınızda muacceliyet şartı varsa ödenmemiş kiralarla birlikte dönem sonuna dek tüm kiraları ve aidatları tahliye talepli icra takibine koyabilirsiniz. Kiracı 7 gün içinde itiraz etmez 30 gün içinde de ödemezse icra hakimliğinde tahliye davası açabilirsiniz. İtiraz ederse bu defa icra hakimliğinde itirazın kaldırılması ve tahliye davası açabilirsiniz.
Cevap: Evim kirada ancak benim şuan oturacak bir evim yok ve kiracı kiraları ödemiyor
Çok teşekkur ederim Sayın Av.Engin Oğuz bey,
Bugun konustuk tammuz'da çıkacam ancak sizden yazılı sözleşme alacam dedi avukatımla birlikte dedi kabul ettim kiraları da hala vermiş değil ben bu durumdan dolayı mağdur durumdayım ödeme yapamadığım yerler var bunun zararını kim karşılayacak şuan sürekli ödeyemeiğim için faiz biniyor ve ben hiç bir şekilde ödeme yapamiyorum...