Yeni adrese taşındım ikametgahım hala eski evde eski eve taşınan kiracı için sorun olur mu?
Merhaba bankalarala olan uyuşmazlığım yüzünden adresimi değiştirdim haciz gelmemesi için taşındım eski oturduğum ev kiraydı ve şimdi yeni bir kiracı girdi.Eski ev sahibi ikametimi almam için arayıp duruyor fakat taşınma sebebim adresimi bulunmaması yeni kiracı sözde ikametini alamıyormuş oraya böyle birşey varmı birde yeni kıracının korkusu bana gelecek olan haciz ona gidermi diye? Böyle birşey mümkünmü adam eve yeni taşındı aynı adreste 2 kişi oturuyor gözükünce biri düşer diye biliyorum bunun aslı nedir ne değildir adama bir sıkıntı yaratırmı bana komik geliyor ev sahibinin bi oyunu gibi neden yeni kıracı ikamet olarak adresini o eve alamıyor? ben taşınıncada evde başkası gözüküyordu yeni kıracıyım dedim hiç problem olmadı sadece problem polis gelip bakar haberin olsun evde kimse varsa onun adresi işlenir dendi.
Doğrusu nedir bunun bilen bana acıklarsa eski ev sahibiyle papaz olmak üzereyim
Cevap: yeni adrese taşındım ikametgahım hala eski evde eski eve taşınan kiracı için sorun olur mu?
1-Yeni adresinizi bildirmemeniz suç.
2-Eve tebligata gidildiğinde, orada oturan kişi ya da ev sahibi sizin adresinizi ya da iletişim bilgilerinizi vermeyecek mi?
Ayrıca; Tabii ki yeni kiracının malları haczedilmez ama derdini anlatana kadar anasından emdiği süt burnundan gelir. Adam hiç gereği yokken bir sürü şeyle neden uğraşmak istesin ki?
Yeni gittiğiniz evde elektrik / su / telefon / doğalgaz v.s. bağlatmayacak mısınız?
Kanaatimce borçtan kaçmak için adres değiştirmek çok gereksiz. Elde edecekleriniz çektiğiniz cefaya değmez.
Cevap: yeni adrese taşındım ikametgahım hala eski evde eski eve taşınan kiracı için sorun olur mu?
yok herhangi bana ait su elektrik yok bağlatmıyorum ama dediğiniz gibi elimde olsa borcu ödemek için teredüt etmem ama yok bu durumda kiracıya haciz gelmesi bence de mümkün değil ama adamın ikametgahını o adrese alamaması bana komik geldi