Uyap' tan Asliye ceza mahkemesinde biten dava mı göremiyorum?
Benim boşanma kararım temyizde 1yıldır. 2 tane dayak mahkesi vardı. Sulh ceza ve Asliye ceza mahkemelerinde sanık ceza aldı 2 side 5 yıl ertelendi ve bitti. Uyap tan diğer bütün davalar görülürken , son biten Asliye ceza davasını göremiyorum.
Uyap sorun mahkeme kaleminden diyor. Mahkeme kalemi uyap tan sorun diyor. Ne yapmalıyım ?
Benim şahsi görüşüm, adliyede tanıdıkları var.Benide tehdit ettiler kaç kere mafya göndercez falan diye. O nedenle karşı tarafın yine bir oyunu olduğudur. ÇÜnki ; Şahit olmamasına rağmen karar metni bile sanığın ifadesine göre yazılmış olarak elime geçti. Başına bela olur dediler temyiz etmedim zaten 7 ay ceza almış 5yıl ertelenmişti. ve 2 mahkeme kararıda 5 yıl ertelendi.
Sondan bir önceki mahkemeye gittiğimde saldırıya uğradım. karakolda ki ifademde Adresim 1.5 yıldır yaşadığım şehir iken , uyaptan baktım dava açılmış fakat çağrı kağdı gelmedi diye aradım kalemi. Yine boşandığım adamın evine göndermişler.
Yargıtay da biten davayı görmez de boşanma kararımı bozarsa diye korkuyorum.
Zaten can güvenliğim de yok. Ne Yapmalıyım?.
Cevap: Uyap' tan Asliye ceza mahkemesinde biten dava mı göremiyorum?
Bu konuda bilgi sahibi olan kimse yok mu?
Cevaplanmadığına göre bilen yok demekki; neyse herşey olacağına varır nasılsa ...................