Borcumu ödediğim halde farklı kart numarası üzerinden banka yeniden beni icraya verdi.
2004 yılında kredi kartı borcundan dolayı icralık oldum borcumu yine 2004 yılı içerisinde ödedim. ibranamelerimi aldım fakat banka yedi yıl sonra tekrar borcum olduğunu iddaa etti. ben bu borca itiraz ettim ve elimdeki ibranameleri faksladım bir hafta sonra banka ödeme yaptığım ve elimdeki ibranamesi olan kartlara sözde kayıp ilanı verdiğimi ve adıma yeni bir kart çıkarttıklarını borcunda bu kartlara ait olduğunu söyledi. Ben ne kayıp ilanı verdim nede bahsettikleri gibi bir kart almadım.banka elimdeki ibranameleri bu yola başvurmuştur. banka borcu üçüncü bir firmaya devretmiş bizimle bir alakanız kalmadı yapabileceğimiz hiçbirşey yok diyerek konu ile ilgili itirazlarımı galiye almıyor hem sizinle 7 yıldır ticari ilişiğimiz kalmadı diyor hemde kkb de güncel kayıt tutuyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Borcumu ödediğim halde farklı kart numarası üzerinden banka yeniden beni icraya verdi.
Cok ilginc... Ibranamede kart numarasi yaziyordur mutlaka.. 7 yil icinde herhangi bir ihbarname, mektup, mesaj almadiniz mi? Eger gercekten bir karisiklik oldugunu dusunuyorsaniz, sizde borca itiraz edin. xxxx nolu kredi kartini kullanmadiginizi belirten.. yada bu yeni kartin ne zaman basildigini, kime teslim edildigini tespit ettirin bankadan. Bu sorulara cevap vermek zorundalar.