Arkadaşlar ben bir kamu kuruluşunda vekaleten tahsildarlık görevini yürütmekteyim.Benim maaşımda nafaka haczi vardı.Haciz dosyası kapanmasına ragmen kurum muhasebecisi benim maaşımdan kesinti yapmaya devam etti.İcradan dosyası kapanmıştır artık kesinti yapmayın diye yazı getirmeme reğmen para kesildi.Ben bu parayı ya icra dosyasına yatırılması,yada tarafıma ödenmesini sözlü olarak sürekli dile getirdim.Nihayetinde icra dosyası kapanarak işlemden kaldırıldı.Daha sonra tekrar kesilen parayı kurum muhasebecisinden istedim.Bütce emanetine almadıklarından bu parayı veremeyiz dolaylı yollardan haltmeye çalışırız dedi.Ben de kuruma olan borcumun sürekli faiz işlemesinden dolayı (190.00-TL gibi) tahsilat proğramından girerek tecil ettim.Yani borcumu silmedim.Aynı zamanda su endeks memuru su sayaçlarını okurken yanlış okudukları ve aşırı yüksek miktarda yapılan tahakkukları saati tekrar kontrol ederek yeniden endeks girişi yapıyoruz,önceki endeksleri tecil ediyorduk. Bunun üzerine Kurum bena zimmet suçundan soruşturma açtı.Ben tahsildarlık görevinde yeniyim.Benim asli görevime kurum idare mahkemesi kararına rağmen döndermiyor.Bu işleri endeks okuma memuru ile birlikte yapıyorduk.Şimdi bu iddialar zimmet suçu oluştururmu? Cevaplarınızı bekliyorum.İyi günler