Cevap: Evli Olmayan Çocuk
Lütfen acil cevap verebilirmisiniz.yarın işlemlerimi yapıcamda..
Cevap: Evli Olmayan Çocuk
Alıntı:
pinokyo1 rumuzlu üyeden alıntı
Lütfen acil cevap verebilirmisiniz.yarın işlemlerimi yapıcamda..
2007 yılının 4.ayında başlayan kredi kartı borcu nedeniyle haciz işlemleri...
4 yıl içinde haciz işlemine maruz kalmış 120 dairelik bir yazlık sitedeki evi , hacze konu borcu ödeyerek satıp diğer borçları ödemeden kaçarak yaşamı sürdürebilmek...
Muhtemelen 120 dairelik sitedeki yazlık dairenin satışından elde edilen parayla alınan 20 dairelik bir apartmanda alacaklı takibine yakalanmadan , emekli maaşıyla yaşarken...
O evi de satarak yeni bir daire alabilecek durumda olup ta hala 2007 yılında takibe girmiş borçları ödeme yolu yerine o borçları ödemeden nasıl yeni bir ev daha alabilirim, o evi alırsam bankaların takibinden nasıl kurtulabilirim, yada benim bu borçlarımdan eşim-çocuklarımın hesaplarına haciz uygulanır, benim ödemediğim borç onlardan tahsil edilebilir mi sorunuza yanıt arıyorsunuz, anladım ben :)
Yanıtlayayım ; borcunuzu ödemeden ''ölmediğiniz'' sürece eşiniz ve kızınız sizin borçlarınızdan sorumlu tutulamaz.Yani ödemek zorunda kalmazlar.
Günü gelip hak baki olduğunda, eşiniz-çocuklarınız ve onların da çocukları mirasınızı red ederse gene sizin borçlarınızdan mesul tutulmazlar.
Sanırım aradığınız yanıt buydu.
Bu arada o borçtan kaçmak mal kaçırmak yerine , hiç ödemeyi düşündünüz mü sorusuna vereceğiniz cevaba da , sanırım seçmiş olduğunuz üye adı nedeniyle inanmayacağımdan ,
2007 yılından bu yana üye olmanıza rağmen,
-evet, cevap bekliyorum,
- xxx kişi okumuş, bir cevap bile yok,
- avukat arkadaşlar, cevap bekliyorum,
- konu çok acilllllllll
şeklindeki mesajların forum yönetimince hoş karşılanmadığı defalarca beliritlmiş olmasına rağmen ,
üyeliğinizi askıya alıyorum.