Aynı ürünü farklı fiyatla satış tespiti hangi kanun mad. ihlal sayılır !!
merhabalar,
ilimizde bir firmanın aynı ürüne farklı fiyatlarla sattığını tespit ettim. bunu kontrollerim ile de anlamış oldum. Yani bana da aynı hata yapıldı. Bu suç hangi hangi kanun maddesini ihlal ediyor acaba ? Birde yaptırımı ne olur. Çünkü bir çok kişiye de yapılabileceği için maliyeye nasıl bildirmem gerekiyor ...
Aynı ürün için telefonla aradık fiyat aldık. sonra yerlerine gittiğimizde telefondaki fiyattan farklı bir fiyat daha aldım ama o an fiyatı düşük diye kart çekmediler, bende sonra alırım diye çıktım. Bir sonra geldiğimde başka bir fiyat daha verdiler.
saygılarımla
selman güleç
konya
Cevap: Aynı ürünü farklı fiyatla satış tespiti hangi kanun mad. ihlal sayılır !!
Bu ürün altın döviz gibi bir şey değil. Değil mi?
Ürünün üstünde etiketi yok mu?
O kadar gizemli konuşmuşsunuz ki böyle kurgular yapmak zorunda kaldım :)
Cevap: Aynı ürünü farklı fiyatla satış tespiti hangi kanun mad. ihlal sayılır !!
isteyen istediği fiyatla satabilir. ürün üzerinde etiket yoksa, sorun da yok :)
Bu gibi firmalar zaten verdikleri broşürlerinde, internet adeslerinde vb. yerlerde altta şöyle bir ibare bulundurur.Falanca firma sattığı bu ürünlerin fiyat ve donanımını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Alıntı:
selmangulec rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar,
ilimizde bir firmanın aynı ürüne farklı fiyatlarla sattığını tespit ettim. bunu kontrollerim ile de anlamış oldum. Yani bana da aynı hata yapıldı. Bu suç hangi hangi kanun maddesini ihlal ediyor acaba ? Birde yaptırımı ne olur. Çünkü bir çok kişiye de yapılabileceği için maliyeye nasıl bildirmem gerekiyor ...
Aynı ürün için telefonla aradık fiyat aldık. sonra yerlerine gittiğimizde telefondaki fiyattan farklı bir fiyat daha aldım ama o an fiyatı düşük diye kart çekmediler, bende sonra alırım diye çıktım. Bir sonra geldiğimde başka bir fiyat daha verdiler.
saygılarımla
selman güleç
konya
Burada şikayet konusu olabilecek tek nokta kredi kartını kabul etmemesidir. Bu yasal değil. POS kullanıyorsa kartı da kabul etmek zorundadır.