İhtarname kabul etmeme sonuçları?
merhaba 21 aydır özel birşirkette çalışıyorum daha önceden tartışmadan dolayı bir ihtarım var....firmam 3 günlük bir eğitime gönderdi ve bu gittiğim yerdetatsız ama fiziki olmayan bir tartışma oldu küfür ve kaba kuvvet yok bende orda olayları yatıştırıcı roldeydim fakat eğitimimiz bittikten sonra ordaki kişi firmasına söylemişfirmada merkezimize yazı yazmış kendi firmam beni ve 2 kişiyide çağırdı ve savunmamızı istedi bende yazılı savunmamı verdim şahitlerimde var fakat yazı çeken firma saygın bir marka olduğu için işi büyüttüler bugün arkadaşlarım aradı ihtar vermişler ve imzalayın demişler arkadaşlarım suçsuz olduklarını imzalamayacaklarını söylemişinsan kaynakları yetkiliside imzalamazsanız çıkarsınız demiş arkadaşlarımın daha bir yılı dolmadı söyledeiklerine göre bendeihtar almışım yarın elimde olurmuş sorumşu benim zaten içerde ihtarım vardı ve suçsuzum rapor yada kanıt falan yok firmam kafasına göre ihtar ve4rebilirmi ? ben bu ihtarı kabul edersem 2 oluyor daha sonra sudan sebebeple beni tazminatsız atabilirler imzalamazsam ne yapabilirler çıkartabilirlermi haklarım nelerdir? yasal haklarım ve haklılık payım nedir? lütfen yardımcı olun cevap verin ......şimdiden saolun