Soruşturma metninin yanlış yazılması durumunda ne olur?
Merhaba arkadaşlar Mardinin bir köyünde sözleşmeli öğretmenlik yapmaktayım, konunun geçmişini anlatmak baya uzun sürecğinden dolayı izninizle sadece hakkımda yapılan soruşturmanın benim elime ulaşan metnini paylaşmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum
08/02/2010 tarihinde bir (1) gün ve 17,18/02/2010 tarihinde iki (2) gün okula gitmediğiniz.
11/03/2010 tarihinde raporlu olduğunuz halde ek ders yazdığınız
12/03/2010 tarihinde raporunuzu hastalık iznine çevirmediğiniz yine aynı tarihte raporlu olmanıza rağmen sınıf ders defterini doldurduğunuz ama ek ders yazmadığınız iddia edilmektedir.
SAVUNMA:
11/03/2010 tarihinde ek dersi sehven yazdım, okula raporsuz olarak gitmediğim söylenen 08,17,18/02/2010 tarihlerinde ek ders yazmadım haksız kazanç düşüncem olsa rapor almadığım günlere ek derz yazardım rapor aldığım güne değil
12/03/2010 tarihinde raporlu olmama rağmen derse girdiğim için sınıf defterini doldurdum buna karşılık ek ders yazmadım.
08,17,18/02/2010 tarihlerinde okulum merkeze 30km uzaklıkta olduğundan dolayışahsi aracımla gidiş geliş yapıyordum, onun arıza yapması sonucu ve başka hiçbir ulaşım imkanı olmamasından dolayı (ticari taksi dahil) okula gidemedim, benim hatam rapor almamak oldu bu günler için ek ders yazmadım, rapor almamam tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır.
arkadaşlar sizce sonuç ne olur?
Cevap: Soruşturma metninin yanlış yazılması durumunda ne olur?
Başlık kısmındaki hususu belirtmeyi unuttum, bana verilen soruşturma metninde 11/03/2010 olması gerekn tarihi 11/03/2011 olarak yanlış yazmışlar bu konuda herhangibirşey yapabilirmiyim...