Bana bir özel firmadan İlamsız Takiplere Ödeme Emri geldi ama bu sözleşmedeki imza benim değil. İcrayı babam durdurdu ama imzanın bana ait olmadığını söylememiş.
ne yapmam lazım. Nereye başvurmam lazım.
Yardımlarınızı Bekliyorum.
Printable View
Bana bir özel firmadan İlamsız Takiplere Ödeme Emri geldi ama bu sözleşmedeki imza benim değil. İcrayı babam durdurdu ama imzanın bana ait olmadığını söylememiş.
ne yapmam lazım. Nereye başvurmam lazım.
Yardımlarınızı Bekliyorum.
Af buyrun babanız icrayı nasıl durdurdu?
babam icra dairesine gitti belgeleri hazırladı ve ben imzalım yoksa babamın durdurması gibi bir durum yok. sadece işim dolayısıyla ben gidemedim
sadece imzanın benim olmadığını söylemek istiyorum. dilekçe mi vermem lazım yoksa icra dairesine gitmemmi lazım ama 7 gün geçti
Anladım umarım doğru yapmış takibin durdurulmasına karar almıştır. Babanız tarafından getirilen dilekçenin kabul edilmemesi gerekir normalde. Neyse, ek dilekçe vererek ayrıca imzaya da itiraz ettiğinizi bildirebilirsiniz.
bana şimdi imzaya itiraz dilekçe örneği lazım acaba bana örnek verebilirmisiniz.
Örneğe ne lüzum var icra dairesine hitaben dosyanızda bulunan belgeler üzerindeki imzalar bana ait değildir deyip altına isim ve imza yeterlidir.