Sayın ve sevgili Avukat dostlarım, 5 nisan Avukatlar gününüzü yürekten kutluyorum... Ve bu mesleği hala onuruyla yapan binlerce avukata çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız siz Türk Adaletinin birer teminatısınız...
Printable View
Sayın ve sevgili Avukat dostlarım, 5 nisan Avukatlar gününüzü yürekten kutluyorum... Ve bu mesleği hala onuruyla yapan binlerce avukata çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız siz Türk Adaletinin birer teminatısınız...
Tüm meslektaşlarımızın günü kutlu olsun.
Hukuki net saygıdeğer hukukçu arkadaşlarımızın Avukatlar gününü candan kutlarım.
Sayın meslektaşlarımın avukatlar gününü kutlarım.
Avukatlar Haftası etkinliğinde davetli olduğum, Balgat'ta TBB binasında özgürlüğü konu alan “ İçeriden - Hükümlü ve Tutuklular Arası Resim Sergisi”ni gezdim, Baro Başkanı'nın sergi açılışında, yargının bugün geldiği konumda çok sayın Müsteşar yardımcısına verdiği ödül törenine katıldım, bir arkadaşımın binayı beğenmesi üzerine" evet artık yargı adına,hak,adalet adına birşey yapamıyorlar bina yapıyorlar" dedim.
“Gel Gör Beni” Yunus Emre, Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından İpek ve Cumhur Böler'in “Aşkın Yunus’a Neylediğini” konseri, bale ve semah yorumu eşliğinde keyifle izleyemedim. Sebebini TBB Başkan Yrd. Berra hanımdan sorabilirsiniz. Verilen kokteyle de çoğu kişi tepkisel katılmadı, Kokteyle katılan milletvekili İlhan Cihaner'e de durumu bildirdim.
Odanıza sahip çıkın,demokrasinin en temel göstergesi yargı bağımsızlığı için sesini yükseltin.
Bilginize,