Sipariş İptal Olduğu Halde Hesabıma Yansımadı
28/01/2006 tarihinde bidolu.com isimli internet sitesinden 3 ürün siparişi verdim.2 ürün tedarik edildi ve birkaç gun içerisinde gönderildi.Diğer ürün ise 1 hafta beklememe rağmen gönderilmedi.1 hafta sonunda firmadan iptal talebinde bulundum.6/02/2006 da sabahında iptal talebimin kabul olduguna dair bir e-mail ulaştırıldı.7 iş günü içerisinde de kredi kartımdakı hesabıma tutarın geçireleceği belirtildi.Her gün bankamı aradım bakiyemi sordum,Bidolu.com'a ilgili mailler attım.Hesabıma geçmediği gibi sordugum sorulara hiçbir şekilde yanıt gelmedi.Firmanın telefon numarasını aradıgımda da sürekli meşgul çalıyor.Kartımın son ödeme günü geldi çattı,ödemek zorunda kaldım.İlk tasidi ödendi ve hala hesabıma ürünün tutarı geçmedi.Çeşitli internet sitelerine şikayet yazıları yazdım.Firma onlarada cevap vermedi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Birkaç yerde ilçe hakem heyeti oldugunu duydum.Nasıl basvurabilirim?Ne gibi yollar izlemem gerekiyor ?Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.