Merhaba,
1992 yılında satmış olduğum ancak alanın üzerine tescil ettirmemesi sonucu vergi borçları tarafıma tebliğ edilince halen üzerimde olduğunu anladığım arabamı aralık 2009 tarihinde, noter satışımı götürerek trafik tescil dairesinde resen tescil ettirdim.
Ancak 27 Ocak 2011 tarihinde emekli maaş banka hesabımdan vergi dairesi haciz yoluyla tahsilat yapınca garipliği fark ederek aradım ve arabanın halen üzerimde olduğunu öğrenip trafik tescil dairesine sorduğumda da arabanın üzerinde olan satılamaz kaydı nedeniyle tescil işleminin tamamlanamadığını, kaldırmak için ilgili yere yazdıkları yazıya cevap alamadıklarını ve tekrar yazacaklarını söylediler.
Yazışmalar sonrasında dosya vergi dairesine gönderildi ve 13 martta araba yeni alıcısı üzerine 1992 yılına dönük olarak kaydedildi.
24 mart 2011 de dilekçe ile yaptığım iade isteğime karşılık sadece 5 yılı aşmamış olan borçlar için yapılan tahsilatları iade ettiler ve 2002-2005 yıllarına ait olanları zaman aşımı diyerek iade etmediler.
Bu durumda 440 tl. kalmış oldu, hem suçsuz yere alınan param hem de bu işlemi emekli hesabımdan yapmış olmalarını kabul edemiyorum , başka ne yapabileceğim konusunda yardımınızı bekliyorum.