Seyehat sağlık sigortası Acentesinin Mazereti?
Yaw arkadaş Çıldıracağım.Finlandiyadan Türkiyede bir acenteyi arayıp Seyehat sağlık sigortası yaptırdım.XXXX Sigorta adı altında bir şirket İSMİ VERMİYORUM.gerek duyarsanız bildiririm..30 euro karşılıgında 3 aylık sigorta yaptı acente.Ve poliçeyi bana gönderdi.Bende hastaneye muayene olmak için gittim sigortam olduktan sonra.90 euroya yakın muayene parası ödedim.ve bunu sigortadan karşılamak için bütün fatura ve bilgileri sigorta şirketine acente aracılıgı ile gönderdim.acentede bana dün mail attı ve diyorki.Sigortamı Finlandiyadan yaptırdığım için ödeme yapamayacaklarına karar verdiler.Bu işte bi mantık görüyormusunuz arkadaşlar?Acente bana hiç bişi söylemedi.VEya madem böyle birşey vardı neden sigortamı yaptılar?Neden söylemediler siz yurtdışındasınız Sigortanız geçersiz olur.Dava açsam işe yararmı arkadaşlar?Ayrıca sigorta şirketini arıyorum 3 gündür bant kaydı dinliyorum bütün müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir diyip duruyor.kimi Zaman calıyor uzun bi süre sonra tekrar bant kaydı.LÜTFEN ACELE BİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ.şuan finlandiyadayım.ayın 5 inde türkiyede olacağım.Dava açsam birşey elde edebilirmiyim?Avukat için ne kadar ücret taleb ediyorlar.?Devletin avukatları ücret alıyormu?
Cevap: Seyehat sağlık sigortası Acentesinin Mazereti?Yardım lütfen
Çıldırmayın, :)
Seyahat sağlık sigortası, yurt dışına yapılan seyahatler için ülkemiz sınırlarından çıkıldığının pasaportla tespit edildiği an başlar, ülkemiz sınırlarına girildiğinin pasaportla tespit edildiği an sona erer.
Bu durum elinizdeki poliçede belirtilmiş olsa gerek .