Bankadan aranıpta özel hayat sigortası yapılması
iyi günler
Benim babam'ı bi bankadan aramışlar ve bi şekilde ona evet dedirtip sigorta yaptırmışlar bu durumu öğrenince iptal ettirmek istedim ama bi şekilde olmadı babamla papaz oldum.Şimdi bu 3 tane sigortanın iptalini istemeyi düşünüyoruz ama iptal olunca ödenen paraları nasıl alabiliriz.. bankaya taahütlü postayla dilekçe göndersek ?? ve bu hayat sigortaların parasının geri gelme ihtimali ne kadar ??? yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: Bankadan aranıpta özel hayat sigortası yapılması
Birincisi babanizi nerden aradiklari onemli, kaonusmalari kaydeden call center'dan mi yoksa subeden mi? subeden ise telefonlar kaydedilmedigi icin sigortalari iptal ettirip paranizin tamamini alabilirsiniz. call center ise sigortalari iptal ettirip o gun itibariyle ne kadar sure kaldiysa bitimine o kadarlik primi geri alabilirsiniz.
nereden arandığını bilmiyorum.ben bu iptal olmuş ve olmamış sigortaları hem iptal ettirmek için hemde bu zamana kadar ödenmiş paraları almak için ne yapmalıyım. ? bankaya dilekçe yazacaksamda ne yazmalıyım.?
şimdiden teşekkür ederim çok sağolun
Su ana kadar yapilmis ve hesabimdan tahsil edilmis olan tum sigortalar haberimiz disinda yapilmis olup, vadesi dolmus veya dolmamis tum policelerin iptal edilip tahsil edilen tutarlarin hesabima iade edilmesini rica ederim, diye yazabilirsiniz.