mrblar tum formu aradaım ama soruturma dönemınde şikayeti geri cekmek için nasıl bir dilekce örneği yazılmalı onu bulamadım .
sizce nasıl yazmalıyım örenek verebilirmisiniz sadece elimde sorusturma no ve suc tarıhı var
Printable View
mrblar tum formu aradaım ama soruturma dönemınde şikayeti geri cekmek için nasıl bir dilekce örneği yazılmalı onu bulamadım .
sizce nasıl yazmalıyım örenek verebilirmisiniz sadece elimde sorusturma no ve suc tarıhı var
Bunun için dilekçeye bile gerek yoktur. Ama üçbeş kuruş arzuhalciler de kazansın diyorsanız o başka tabi:DD
Soruşturma kolluktaysa kolluğa, savcılığa intikal etmişse iddianame düzenlenmeden önce savcıya giderek şikayetinizi geri aldığınızı ifade etmeniz ve ifadenizi imzalamanız yeterlidir. Takibi şikayete bağlı suç ise tabi. Değilse bir yararı olmaz ve dava açılır.
sağolun azru halcı bey yanı dilekçeye gerek yok savcılık kalemıne gidip şikayetten vazgectık diyoruz dilekçe yazmaya gerek yok pekı yazmaya kalksak nasıl yazabilirz sorusturma numarası var elımde sadece bu numarayla gidip savcılık kalemıne sikayetımzden vazgecıyoruz desenız oluyor yanı cıkarmı lytfen yardımcı olursanız sevınırım
Savcılığa hitaben dosya nosu belirterek şikayetimden vazgeçiyorum yazıp altına isim ve imza çaksanız kafi.
şikayet edilen savcılık il merkezinde
bende ilçedeyım ilçedekı savcılık kalemınden hakkımdakı sikayetın takıspsızlık kararı verildiğiğni öğrenebilirmiyim
Başka savcılıktan bilgi vermezler soruşturmanız nerdeyse ordan öğrenebilirsiniz.
Şikayetten vazgecmiolar öğrendim bir gün geceıcez diyolar simdi de geçmiyoruz diyolar.Şikayetçi kadınla 3 kez görüstüm kadının kocasıyla görüstük.Tamam vazgeçicez diolar ama öteki gün vazgecimiolar .gittim ellerini öptüm :) özürler diledim hata yapılmış dedim ama cidden de o mesajlaı ben cekmedim.Benim telefonu savcı dinletmeye almöısmıdır sizce .Birde
Cep telefonundan karsı tarafa çekilen 4 mesaj var sadece mrb nasılsın,mrb nasılsın tanısabilirmiyiz ismim denizliden mehmet ahmet,mrb nasılsın cay içebilirmiyiz,musait olduğun bir gun çay içelim sadece 4 mesaj var .Olayadan 10 ay sonra kadına tel açtım şikayetınızden vazgecın die 5.6kez onlarda benı aradı 5,6 kez pekı bu şahış tekrar dermı bu adam benı rahatsız etti diye tekrar.
bu mesajları karsı taraf namus meselesi yaptı.Özür diledim o kadar dil döktüm ama nafile
Tam 14 kişiyi şikyaet etmiş içlerinde bende varım.
Şimdide numarayı sana veren kişiyi bul şikayetten vazgecelım diolar ama yemezler bulsam bile yıne adamı kandırıp vazgecmezler bunlar anladım saf görünüp insanı kazaık atalım diyen uyanıklar bana tazminat davası acıcakmıs telefonda dior şikayetçi sonra telefonu şikayetcinin kardesi aldı oda benden şikayetci olucakmıs neymıs o nuda bi kere aramısım 10 ay önce :) Gülüyüm mü ağlıyımı anlamıyorum
Sizce ne yapmam gerekiyo lütfen yardım;
Üniversite hazırlık sınıfında okuyorum.8-9 gün önce başka bir eve çıkmaya karar verdim.O sırada da nefsime sahip olamadım ve arkadaşımın laptop'unu da yanıma aldım.Hırsızlık yaptım yani.Aradan geçen 8-9 günün sonunda eski evimde kalan kişilerle beraber karakola ifade vermeye gittik,herkes ifadesini verdikten sonra ben içeriye girdim ve ifademde olayı yapanla ilgili bir bilgim olmadığını söyledim.ifadem yazıldıktan birkaç dakika sonra komserin yanına gittim ve ben yaptım,laptopu hemen size vereyim dedim.Ama iş işten geçmişti,ifadeler verilmiş tutanak tutulmuştu.Savcılığa bilgi verilmiş sanırım.Mahkemeye çağrılacağım birkaç gün sonra. Ama laptopunu aldığım arkadaşım şikayetçi olmayacak,sıkıntı çıkarmayacak.Konuşuldu bu durum.Çift taraflı anlaşma yaptığımızı,laptopu kısa bir süre kullandıktan sonra geri vereceğimi söyleyeceğim mahkemede.Polisler böyle yapmamı söyledi.
Bu konuyla ilgili , henüz mahkemeye çağrılmadık. Bu arada şikayetçi arkadaş şikayetini geri çekebilir mi? Bu durumda mahkeme görülmeden iş hallolmuş olmaz mı? ???