Kız kardeşim ile kavga ettik
Kız kardeşim ile evde kavga ettik. Kardeşim benden şikayetçi olmuş ve dava açılmış. Fakat kardeşimin psikolojik sorunları var. Sürekli ilaç içtiği sürece normal halinde. Ama 6 aydır ilaçlarını içmedi ve sürekli hakaret ve küfür ediyor. Dayanamadım sonunda vurdum. Psikolojisi bozuk olduğu için bu hareketleri yapıyor. Sebepsiz yere küfür ve hakaret etti ama bende ona vurdum. Tedavisi için hastahaneye götürmeye çalıştım başaramadım. Sürekli bana kin ve öfke besliyor. Doktordan darp raporu almış. İfade vermeye gittiğimde kardeşimin bakırköy hastanesi raporunu istediler ama kardeşim onlarıda saklamış ya da yok etmiş. Bulamadım ve raporu veremedim. İkimizde 18 yaşını doldurduk. Kardeşim 18 yaşında. Bende 22 yaşındayım. Mahkemede ne gibi bir ceza alırım ?
Cevap: Kız kardeşim ile kavga ettik
slm. Bu konu hakkında bilgiye sahip kişilerden yardım bekliyorum.
bende dün mahkemeye girdim. benimde aynı sorun um var. iftira davası açtı. yani hakkı var. avukat tutsan iyi edersin. hastaneye sevkini istersin. bakırköyden raporu varsada bilgi edinmedenyazı yaz. bulursan iyi olur. bir sürü tanık dinlet. zaten anlaşılır.
ardaburak arkadaşım yardımların için saol. olay olalı 1 hafta oldu. mahkeme ne zaman başlar ve senin olaylarda bi gelişme olduğu zaman benide buradan aydınlatırsan sevinirim.