Araçımla seyir halindeken eski komşum ve 16 yaşındaki oğlununda içinde bulunduğu araçla önüm kesilip elinde silahla araçımın kapısını açmaya çalıştığı sırada araçımla oradan uzaklaşmaya çalıştığım an 4-5 saniye sonra arkamdan 5-6 el ateş edildiğini duydum.Derhal 155 arayarak durumu bildirdim ve bölgedeki en yakın polis karakoluna gittim ve orada ifade vererek suç duyurusunda bulundum.Polis Karakolunda öğrendiğime göre saldırganın ateş ettiği sırada oradan geçen bir araça mermi isabet ettiğini ve kapı camını parçalayıp direksiyon simidini delip araç sürücüsünün eline isabet etmiş.Bu şahısda şikayetçi olmuştur.Saldırgan olay yerinden kaçmaya çalışırken 3 km ilerideki bir benzinlikte polisler tarafından sıkıştırılıp yakalanmıştır.Oğlu araç içerisinde olmadığı görülünce eve gidip alınmıştır.
-Karşı taraf(saldırgan) ateş edenin 16 yaşındaki oğlu olduğunu beyan etmiştir.
-Ben ve diğer mağdur kişi ateş edenin kendisinin olduğunu ısrarla ifademizde yazdık.
-Karşı taraf boş kovanları toplarken oğlunu gördüğünü ifadesinde beyan etmiştir.
Soru-1.S-2.Bu saldırganın daha öncede sabıkası var ve 9 ay öncede silahlı saldırıdan mahkeme çıkmış,5 yıl aynı suçtan suç işlememk şartı ile dava kapanmış.dava da bu etkili olurmu?
S-2.Bu şahıs arkadaşlarımdan mahkemede şikayetimi geri almam için tehdit haberleri gönderiyor.Bu arkadaşlarımın tanıklığı etkili olurmu?
S-3.Ben şimdi ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunmam gereklimi.?
S-4.Bu şahıs daha öncede mesajlarla beni ve eşimi tehdit etmiştir.(Mesajları sildim)