Cevap: Sabıka kaydım var mı?
Avukatınız olup olmadığından hiç söz etmemişsiniz. Bu kadar ciddi bir durumda bir avukatınız yoksa ben ne diyeyim!
Buradan dosyayı incelemeden kimse net birşey söyleyemez nitekim kimse cevap yazmamış. Derhal bir avukatla görüşüp anlaşın ya da durumunuz iyi değilse barodan bir avukat isteyin.
Bu davanın çok ciddi sonuçları olabilir çünkü.
arkadasınız ya da siz artık bu hikayenin yıldızı kimse %90 icerdide 7-8 yılı var. simdiden hazirliklara baslasin ve evet cıkınca sabıka kaydınız olacak . silah ruhsatı ve sürücü ehliyeti alamayacaksınız hayatınız boyunca
Alıntı:
küpp rumuzlu üyeden alıntı
Karşı komşusu muhbirmiş şikayet etmiş
İhbarda bulunan karşı komşuyu, kanunun suç saydığı fiillerden birini işleyen eşahsı yetkili makamlara bildirerek vatandaşlık görevini yerine getirdiği için kutluyorum.
"Bana ne", "şimdi bildireceğim de bana takacaklar, başım belaya girecek", "ifade vermek şahitlik etmek için karakol / adliye köşelerinde sürüneceğim" diye düşünmeden suçlardan ve suçlulardan arınmış bir ortamda yaşamanın ilk gereklerinden birini yerine getirmiş olan bu güzide şahıs hakkında başka ne denebilir ki?
Merhabalar Hocam ;
Gasp suçundan 12 sene 6 ay ceza aldım 2005 yeni çıkan T.C.K yasasında cezam düştü ve 4 sene 2 ay ayın yatarı olan 20 ay yattım ve çıktım.Cezamın infazı bitti ,yalnız müebbeten kamu haklarından men adlı bir madde konuldu size sorum şu bu maddenin kalkma ihtimali varmı.Kamu kuruluşunda işçi kadrosunda çalışmaktayım yani memur olamıyorum.Zaten işlemediğim suçun cezasını yattım 20 ay kadar beni engelledi fakat ben bu engelin tüm hayatımda olmasını istemiyorum.Bu engelin kalkması için hangi yol varsa sizinde bilginizden faydalanmak istiyorum.Saygılarımla