Forumlarda atılan postlar delil sayılırmı ?
selam,
forumunuza yeni üye oldum. işlediğim bir olay suç mu ? değil mi diye bir soru sormak istedim.
bir şahıs herzaman takip ettiğim donanım forumunda çok ukala & hakaret & küfürlü tavırlar sergiledi ve engellendi (mod ların dediğine göre forum kurallarını aşırı derecede hiç e saymış). ben de iki arkadaş o kişinin mod olduğu foruma (açıkça söyliyim yasa dışı içerikli) konular açtım (serial & crack) açtığım konulara yazdıklarımda hiç bir hakaret, küfür gibi yazılar yok. sadece başka forumlardan bulduğum yazıları kopyala & yapıştır dedim. hatta bir konuda kaynak gösterdim. şimdi forumun sahibi bu olayı yargıya taşıyacağını söylüyor. forumlara attığımız post lar delil sayılıyor mu ? eğer yargıya intikal ederse benim suçum ne olur ?
ayrıca moderator ler konuları kilitlemeden sildi & üyeliklerimiz engellendi.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
ve şunu biliyorum ki takip ettiğim forumdaki kişi bizlere hakaret & küfür içerikli yazılar yazmasaydı kişinin forumunda bu tip konular açmıyacaktım. bu (afedersiniz ama) haysiyetsiz şahıs benim takip ettiğim forumdaki yöneticilere de küfür & hakaret etmiş durumda. ayrıca küfürlü konuşmaları kendisi başlattığı halde bizi yöneticilerimize şikayet etmiş.