Şahsi münasebetimin sağlanamaması
mart 2005 tarihinde farklı ilde açılan boşanma davasında yetkisizlik itirazımın sonucunda 27eylül2005 tarihindeyetkisizlik vererek yetkili mahkemeye gönderilmesi kararı bağlanmış yetkili mahkemeye gelen dosyanın aralık2005 tarihnde şubat ayında duruşma kararlaştırılmıştır.bu süre zarfları içerisinde 15 aylık çocuğumla şahsi münasebetim sağlanamamış aralık 2005 yetkili mahkemeye gelen dosya üzerinde çocuğumla şahsi münasebet tesisinin sağlanabilmesi için dilek çe verdim ve mahkemede hakım değerlendireceğini söylemesine rağmen mahkemede çocuğumla şahsi münasebetim kurulması yönünde herhangi bir karar vermedi sebepte her iki taraf boşanmayı istediğinden ayrılık kararaında şahsi münasebetin verileceğini bu da şu an mümkün olmadığından faln sözlü bahsetti ve benıde manevi olarak yıpranmam her geçen gün dahada arttıyor.bir baba olarak 12 aydır çocuğumla şahsi münasebetimi kuramıyorum.kurmam için ne yapmam gerekiyor.boşandıktan sonra benim şahsi münasebetim farlı illerde ikeamet alacağı için çocuğumun küçük olması dolayısı ile yazın bir ay yanımda kalma durumunu örenmek istiyorum CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM