Çatıdan Kaynaklı Isınma Problemi
Öncelikle böyle bir internet sitesi kurup, insanları bilgilendirdiğiniz için tüm forum yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum.
Benim sorum şöyle;
Çatının akmasından dolayı 2010 yılı yazında çatıda bir tadilat yapıldı ve komple değiştirildi. Akma probleminden kurtulduk, ancak bilgim dahilinde olmadan çatıdaki izolasyon malzemelerini tamirat sırasında sökmüşler ve yenilerini takmadan mebran üzerine şıngıl (SHINGLE) koyarak tamiratı tamamlamışlar. Yazın çok sıcak kışın çok fazla soğuk olmaya başladı. 225 TL aidat vermeme rağmen hiç ısınamıyorum. Konuyu yönetici ile görüştüğümde "yaptırdık artık bir daha yaptıramayız, sen içten izolasyon yaptır bizi ilgilendirmez" diyor.
Mağduriyetimin giderilmesi için mahkemeye başvurmak istiyorum. Sizce dava açsam sonucu aleyhimde olur mu?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Çatıdan Kaynaklı Isınma Problemi
Hukukçulardan cevap bekleyelim, önce... Fakat benim önerim şu: Kış hazır hükmünü yürütürken Sulh hukuk mahkemesine başvurup tesbit isteyin. Bu çok maliyetli bir iş değil. Onlar bir bilirkişi eşliğinde gelip tesbit için gün bildiriler o günü onları mahkemeden alıp getirirsiniz. O tesbitin sonucu aslında size bir yön verecektir. Bu bilirkişi raporunu yöneticinin burnuna sokun, belki sinir sistemi harekıete geçer... geçmezse iş biraz uzun sürer ama öncealikle hukukinet'in hukukçularından bilgia edinebilir miyiz bekleyelim...
Cevap: Çatıdan Kaynaklı Isınma Problemi
Öneriniz için teşekkür ederim, makina mühendisleri odasından almış olduğum bir rapor mevcut, fakat buradan gelecek cevabı bekliyorum.Ona göre dava açacağım.