Cevap: Basit Cinsel İstismar
Kesinleşmiş cezanın ne olduğunu ve tutuklumu yoksa hükümlü olarakmı ceza evinde kaldığını söylenem gerekiyor.Onun dışında bunlara cevap verilemez.Ancak kabaca pek üniforma hayali kurma derim(polis, sb, astsb).Arşiv araştırması yapan yerler bu tip şeyleri göz önünde bulundurular ki anladığım kadarıyla kesinleşmiş bir cezanda var.Geçmiş olsun.
mahkemenin kararı vermesi için beni tutuklu olarak 19 gün tuttu.Kesinleşmiş Ceza derken oda önemli verilen bu cezayhı yatacak mıyım iletilerinizi bekliyorum çok teşşekür ederim.
Sabıka dosyanda bulunacak malesef,askeriyede kalabilmen için aile ve kendi sicilinin çok temiz olması gerekecektir buyüzden kalamayacaksın..memur felan olabilirsin ama baya bir zorlanacaksın çünkü o suç dosyanda bulunacak bu yüzden nekadarda olsa etkileyecektirseni,hayatın tamamen kararmadı ve temiz sayfa heran aça bilirsin ...
Alıntı:
göktürk_76 rumuzlu üyeden alıntı
Sabıka dosyanda bulunacak malesef,askeriyede kalabilmen için aile ve kendi sicilinin çok temiz olması gerekecektir buyüzden kalamayacaksın..memur felan olabilirsin ama baya bir zorlanacaksın çünkü o suç dosyanda bulunacak bu yüzden nekadarda olsa etkileyecektirseni,hayatın tamamen kararmadı ve temiz sayfa heran aça bilirsin ...
Her gece ölmek için Allah'a binlerce kez dua ediyordum cezaevindeyken sadece beni bir söz hayata bağlıyor.
''Hatasız İki İnsan Vardır;Birincisi Kundaktaki Bebek İkincisi Mezardaki İnsan''Mesajın içinde teşşekür ederim.