-
İnternet Taşıma
Merhaba, internetimi servis sağlayıcısı TTNET'den SmileADSL'e taşıdım, taşıma başvurusunu internetten yapıp telefon görüşmesiyle onayladım ve posta ile gelen sözleşmeyi imzalayıp gönderdim.
Sorunum şu; taşıma onayında SmileADSL e taşımada size veya ttnet e herhangi bir ücret ödeyecek miyim sorusuna, sadece ttnet e olan önceki borcumun sabit kalıp ödeme tarihinde onu ödeyeceğim söylendi.
Onay sonrası taşıma işlemi SmileADSL nin talebinden sonra 2 iş günü içerisinde onaylanması gerekirken, 4hafta onay iptal edilip başvuru tekrarı oldu. ve bana fazladan 1 aylık fatura geldi.
Ardından interneti taşıdığım için 251 TL ceza ücreti geldi. TTNet e sorduğumda kendilerinin uyarı yapmasının yasak olduğunu, SmileADSL nin uyarı yapmasının gerektiğini söylediler.
SmileADSL de suçu ttnet e atıyor.
Sözleşmemde taşımaya dair, sözleşme iptalinde oluşacak ceza ücretine dair, kampanya ürünleri fiyatları hakkında herhangi bir yazı geçmiyor.
tüketici sorunları hakem heyeti bu konuda yardımcı olamadı, ve bu durumu kanıtlayamayacağımı söylediler. haklı mıyım haksız mıyım?öğrenciyim ve bu miktar beni aşıyor, ödeyeceğimiz miktar azalsın dedik, fazlasıyla yüklediler.
yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
-
Cevap: İnternet Taşıma
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?