Merhaba
Bir konuyu sizinle paylaşmak istedim çok araştırdım fakat buna benzer bir durumla karşılaşmadım bu yüzden sizlere de yazmak istedim çünkü gerçekten mağdur durumdayız.
Olay babamın başına geldi.
Vakıfbank’tan kredi çektiği için 1000 lira kredili mevduat hesabı açmışlar.
Babam bundan 5 ay önce bankamatikten 100 TL çekmek istemiş ve yeterli limiti olmadığı için kredili mevduat hesabından çekileceği için çekmemiş ve kartını almış 5 dakika sonra tekrar bankamatiğe gelmiş ve limiti kadar 40 lirayı çekmiş buraya kadar sorun yok.
Fakat ekstre geldiğinde ilk para çekilmek istediği zaman 950 TL çekilmiş ve daha sonra geldiğinde 40 TL çekilmiş olarak görünmekte.
Babam hemen ertesi gün bankaya gitti ve durumu izah etti bankamatik işlem cetvelini çıkarıp incelemişler fakat memur parayı aldığını söylemiş. Babamda müdür ile görüşmeye çıkmış müdür bankamatik işlem cetvelini incelediğinde memura bu adam parayı almamış araştırın bulun demiş fakat bundan sonrası hep müdür dahil babamın parayı aldığı yönünde. Bankamatik kamera görüntüsünde ise paranın alındığı görünmüyor. Ankara ya genel müdürlüklerine kadar dilekçe ile şikayette bulunduk müfettiş geldi beraber kamera kayıtları izlendi ama sonuç olarak babamın parayı aldığını söylediler. Fakat banka müdürünün babama ilk gösterdiği kamera kaydı ile müfettişin yanında gösterdiği kamera kaydı da farklı. Babam parayı almadığından emin fakat bunu bankaya bir türlü ispatlayamıyoruz. Kamera kaydında da babamdan başka kimse gelmediği görülüyor.
Kısaca durum bu size sormak istediğim sizce ne yapmamız gerekiyor ve hiç bu gibi durumla karşılaşan kimse var mı?
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Hayırlı günler...