Ulaşamadığım kiracıyı tahliye etmek
merhaba depomu internet üzerinden kiraya verdim ve noterden onaylı şekilde 2yıllık sözleşme yaptık 1ay bankaya yatırdı kirayı ikinci ay elden verdi ve 2ay oldu kirayı vermedi şimdi kendisine ulaşamıyorum en kısa zamanda nasıl tahliye edebilirim depoda eşyasıda yok sanırsam anlaşılan kaçtı deponun kilitleri değiştirsem başkasına kiraya versem yanlışmı yaparım acaba ayrıca depo benim üzerime değil babamın üzerine kendisi olmadığından noterdeki imzalar bana ait bu sözleşmeyi geçersiz kılarmı yardımlarınız için çok teşekkurler
Cevap: Ulaşamadığım kiracıyı tahliye etmek
Babanıza ait yeri kiraya vermenizde bi mahsur yok yaptığınız akit geçerlidir.
Kontraatınızda muacceliyet şartı varsa yıl sonuna kadar tüm kiraları tahliye talepli icraya koyun.
Kiracınıza tebligat yapmakta zorlanabilirsiniz belki tc nosunu biliyorsanız mernis adresine tebligatı yollasınlar.
Takip kesinleşince icra hakimliğinden akdin feshini ve tahliyesini talep edebilirsiniz.
Cevap: Ulaşamadığım kiracıyı tahliye etmek
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Babanıza ait yeri kiraya vermenizde bi mahsur yok yaptığınız akit geçerlidir.
Kontraatınızda muacceliyet şartı varsa yıl sonuna kadar tüm kiraları tahliye talepli icraya koyun.
Kiracınıza tebligat yapmakta zorlanabilirsiniz belki tc nosunu biliyorsanız mernis adresine tebligatı yollasınlar.
Takip kesinleşince icra hakimliğinden akdin feshini ve tahliyesini talep edebilirsiniz.
ilginiz ve alakanız için çok teşekkur ederim ortalama ne kadar sürer acaba bu işlemler ve bu süreç içerisinde başkasına kiraya veremem dimi olaki kiracı gelirse gelmez ama