Engelli oğluma yapılanlar,
sayın site yöneticeleri, benim oğlum 7 yaşında olup, %50 zihinsel engellidir. kendisinide balıkesir de bulunan milli eğitimin özel eğitim ilkokuluna yazdırdık. fakat biz okulda oğlumuza ve diğer çocuklara verilen eğitimleri yetersiz gördük. bunun için milli eğitim bakanlığı düzeyinde şikayetlerde bulundum. bu şikayetler yüzünden okul müdürü ile ters düştük. müdür olayı kişisellleştirip oğluma zarar vermeye başladı. ben oğluma zarar verme durumlarının hepsini yine yetkili mercilere bildirdim. fakat müdürün arkasında siyasiler olduğu için hiç bir şekilde işlem yapılmıyor. bu durumu il milli eğitim müdürlüğü engelliler şube müdürüne bildirdik. yine de hiç bir işlem yapılmadı. okulda yemekden zehirlendi, servise müdür tarafından alınmadı, okulda psikolojik baskı görüyor. okulda hiç bir bilgi verilmediği için oğlumun kimin tarafından dövüldüğünü bilmiyorum. kime sorsam cevap vermiyor. okula gittiğim zaman özellikle müdür beni tahrik ederek kavga çıkarmaya çalışıyor. ben bu durum için ne yapmam gerekiyor. nereye başvurmam gerekiyor. çok zor durumdayım. şimdiden teşekkürler.
Cevap: engelli oğluma yapılanlar,
bunu bir avukata danışırsanız daha etkili sonuca ulaşabilirsiniz...
Milli Eğitim Bakanlığına şikayet edebilirsiniz.