-
Dolandırıldım mı?
Selam arkadaşlar,
kısaca basımdan geceni sizlere anlatmak isterim. Bir kız arkadasım vardı kendisi benden sürekli olarak giysi parasını,telefon parasını kısaca herseyini benim ödememi isterdi bende öderdim, daha sonra ekim ayının basında hamileyim dedi ve benden para koparma dahada arttı. Ev tutalım dedi cok iyi bir ev buldum dedi benden 2100tl para aldı, kıyafat ıvır zıvır alacagım dedi,3000tl para aldı tum hastahane masraflarını ilac masraflarını aldı, kısaca 1-2 ay icinde benden 10.000tlnin üstünde para aldı en son ocak ayının 8inde benden 1000tl aldı ve o gece kavga cıkardı ben evime gidiyorum dedi kapıyı vurdu cıktı ayın 13ünde baskasıyla evlenmiş olarak duydum.. acaba dolandırıldımmı ve ne gibi hukuki avantajlarım vardır..
şimdiden tesekkur ederim
-
Cevap: Dolandırıldım mı?
Hemen dolandırıldım mı diye kötü düşünmeyin parasız kalınca size dönecektir tabi daha safını bulmadıysa.
Hiç bir hukuki avantajınız yoktur.
-
engin bey sorun su evlenmiş kendileri!!! dediğinizden anladığım kadarıyla alınan notebooklar verilen paralar hepsi havaya uctu yani:(:( gazetelerde okurduk evlenme vadiyle kadınlardan su kadar para aldı diye demekki sırf erkekler yapmıyormuş:):)
-
Atın ölümü arpadan olsun boş ver :)
-
Atı alan üsküdarı geçmiş.
-
:): engin bey cevaplarınız icin cok sagolun ama yapılabilecek hic bir sey yokmu sadece su ekim kasım aralık ayında yaklasık 10-15 liram gitti resmen icim acıyor..biz yapsak dolandırıcılıktan dava acılır
-
Olmazmı senetleri icraya verin evine arabasına haciz koysunlar.
-
Kardeşim yapacak hiçbir şey yok.Başta akıllı olmak lazımdı
-
Arkadaşına yemek ısmarladıktan sonra aran bozunlunca dava açamayacağına göre kendi isteğinle karşılıksız ona verdiğin hiçbirşeyi(nakit, hediyeler, yapılan masraflar) talep edemezsin.Bunun zaten bırak hukuki olarak durumunu mantıksal olarakta mümkün gözükmüyor.İlişkilerde, akrabalıkta, arkadaşlıkta mutlakaki bir taraf maddi olarak daha fazla veren oluyor(belki bu durum kadar olmasada), o zaman ülkenin tamamı ye davalı ya davacı olurdu.Geçmiş olsun.