Hukuki Olarak Ağır Tacizden Nasıl Korunabilirim?
Merhaba,
Oncelikle Hukuki.net katilimcilarina vermis olduklari bilgiler icin tesekkur ederim. Benim de hukuk yonunde ne yazik ki bir sorunum var ve bu yonde ilgili profesyonel bir yardim almayi ve gerekirse ilgili avukat arkadaslarla birebirde de gorusmeyi diliyorum..
Benim durunum bir bayan tarafindan yaklasik 2,5 yildir rahatsiz edilmemle ilgili..Bu bayan benimle olan birlikteliginde yalanlari sebebiyle ayrilma karari aldigim ve sonrasinda da gercek yuzunu gordugum bana karsi saplantili kalmis birisi.Tahmin edilecegi uzere bu gercekten psikolojiyi alt ust eden bir durum..
Bu 2,5 yillik zaman diliminde kisi beni devamli rahatsiz etmistir..Bana gore isledigi suclar aile huzur ve sukununu bozma, suc uydurma, hakaret, kisisel verileri yayma ve taciz, isimde uyelerime ve musterileme karsi agir sekilde beni karalamasi gibi bircok durum hakim..Deliller yuzlerce degisik email hesabindan tarafima gelen yuzlerce hakaret ve taciz icerikli postalar..Onlarca yalan yanlis sosyal ag uyelikleri ile adima acilan absirb uyelikler..Evimin onunde beni ve ailemi rezil etme adina geldiginde evimin onunde bulunduguna dair tutulan polis tutanaklari, suc uydurmasina yonelik onlarca dava ve kararlar..Ailemin sahitligi ve aile ve arkadaslarimin magduriyeti.. Bunlar bu sekilde olurken elbetteki sikayetlerim oldu ama hicbirinden bekledigimiz sonuc cikmadi..Geciken adalet, adalet degildir klisesi gibi birde bagli bulundugum savcilikta isler o kadar agir oluyor ki, onun bagli bulundugu savcilik hafta gecmesin ki adima yeni bir dava acmis olmasin..(Suc uydurma)
Sanirim bu yonde ki tek basima cabalarim basarisiz oldugumu gostermekte yeterlidir..Bu sebebten profesyonel sekilde bu tur icerikli davalarda ilgili arkadaslarin tavsiye ve onerilerine her yonden acik oldugumu belirtmek isterim..
Saygilar..
Not: Şikayette polise veya savcıya ifade vermek bu kişiyi caydırmıyor.
Cevap: Hukuki Olarak Ağır Tacizden Nasıl Korunabilirim?
Flood yapmak istemem ama bu konunun açılma zamanına göre bilgiye açlığım ve mağduriyetimin devam etmesi üzerine affınıza sığınıyorum.
Cevap: Hukuki Olarak Ağır Tacizden Nasıl Korunabilirim?