Limited şirket ortağı hisse devrinden sonraki dönemlere ait vergi borcundan sorumlu tutulurmu
LİMİTED ŞİRKET ORTAĞI HİSSE DEVRİNDEN SONRAKİ DÖNEMLERE AİT VERGİ BORCUNDAN SORUMLU TUTULURMU
ben 03-02-2009 tarihinde şirketi devrettim devir noterden onaylanıp ticari sicil gazetesinde yayımlandı
devir ettiğim tarihden sonraki vergi borçlarını benden istiyor hatta arabama haciz bile koymuş benden ödememi istedikleri vergiler
2009 kurumlar vergisi
2009 yılı içinde kesilmiş ceza
1-3 stopaj
vergi dairesinin bana vermiş olduğu cevap: 2009 yılında 2 ay müdürlük yaptığın için 2009 yılının tamamından sorumlusun bu parayı ödiyeceksin
vermiş oldukları bu cevabın kanunda yeri varmı
yardım edereniz çok sevinirim
saygılarımla
Cevap: Limited şirket ortağı hisse devrinden sonraki dönemlere ait vergi borcundan sorumlu tutulurmu
hisse devrinden sonraki vergi borçlarından devreden sorumlu değildir diye kanun maddesi varmı varsa bu kanuna dayanarak dilekçe yazıcam
yardım ederseniz çok sevinirim
Cevap: Limited şirket ortağı hisse devrinden sonraki dönemlere ait vergi borcundan sorumlu tutulurmu
devrettikten sonraki borçlardan sorumlu olmazsınız. Dilekçe detayları için bir mali müşavirden yardım alınız.