Hakkımda asılsız şikayet var
İyi günler.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Eski eşimle yaklaşık 3 yıl evvel anlaşmalı boşandık.boşanma aşamasında ailesiyle evden eşyaları götürmeye geldiklerinde aileme darp ve tehditte bulundular.haklarında dava açtık.mahkemede de bir an önce kurtulalım diye şikayetimizi geri aldık.3 yıl ardan sonra eski eşimin çalıştığı mağazadan yeni eşim alış veriş yapmak isterken eski eşim eşime sözlü saldırıda bulunmuştur.eşim kendisini tanımadığı için önce şaşırmış sonra durumu anlayınca mağaza müdürüne şikayette bulnmuştur.beni arayarak olayı anlatınca ben o mağazadan çıkmadan yanlarına gittim.eski eşime geçen zamanda kendisine hiç bişey yapmadığımı neden hala uğraştığını söyleyerek ikazda bulundum ve daha sonra mağaza müdürüne bende şikayet ettim.ancak eski eşim karakola gidip eşim hakkında hakaretten,benim adımada ölümle tehdit etmekten şikayette bulunmuş ve yanında olan çalışma arkadaşını şahit göstermiş.karakoldaki ifademizde iddiaları kabul etmediğimizi ve kendisiyle uğraşmak istemediğimizden şikayette bulunmadık.ama iş mahkemeye giderse sonuç ne olabilir.uzun oldu kusura bakmayın.
Cevap: Hakkımda asılsız şikayet var
lütfen hiç mi cevap verecek kimse yok.