müfettiş tarafından verilmiş il dışı tayin cezasının iptali için nereye başvurmalıyım?suçlayıcı somut bir delil yok...haklarım nelerdir?bilgilendirmeniz dileğiyle saygılar
Printable View
müfettiş tarafından verilmiş il dışı tayin cezasının iptali için nereye başvurmalıyım?suçlayıcı somut bir delil yok...haklarım nelerdir?bilgilendirmeniz dileğiyle saygılar
İdare mahkemesinde karara karşı yürütmeyi durdurma istemli dava açabilirsiniz.İdari olarakta bu karara itiraz edebilirsiniz.
teşekkür ederim cevabınız için..yürütmeyi durdurma istemli dava açarsam acaba ne zaman sonuçlanır?her hangi bir süresi var mı acaba kararın verilmesi için?yoksa aylarca yıllarca beklemek zorunda mı kalırım sonuç için...teşekkürler saygılar
6 ay ile 1 yıl içerisinde sonuçlanır muhtemelen..Karşı taraf aleyhte karar çıkarsa ititraz edecek,bir yılı bulur sonuç..
Benim de Asliye ceza mahkemesinden verilmiş olan 5 yıl hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ait karara istinaden il dışı görev yerim değiştirildi.İdare mahkemesine dava açtım.Ancak yd kararı ret edildi.Bölge idare mahkemesine itiraz ettim.Davayla ilgili sizce hiç kazanma şansım yok mu? Kazanabilmek için ne önerirsiniz.Yanıt için Teşekkürler.