Bankanın Hatası Kredi Kartıma El Konulmasına Neden Oldu
Olay 19 Şubat 2011 Cumartesi günü oldu... Olayı kısaca özetlemek istiyorum; kitap almak için kredi kartımı kullanacaktım ama bir türlü işlemi onaylamadı ve kitapçıdan çıkarak hemen kartımın ait olduğu bankanın şubesine giderek atmden işlem yaptım kartımı takıp şifremi girdiğimde ''Şüpheli kart kullanımı atm kredi kartına el koydu'' yazdı ve kartımı vermedi hemen müşteri hizmetlerini aradım ve ekstreyi ödediğimi borcum olmadığını ama atmnin kartıma el koyduğunu söyledim bilgilerimi kontrol ettiler ve kredi kartı sözleşmemin sistemde olmadığını söylediler. Oysa ki Ocak 2011 ortalarında kredi kartı sözleşmesini imzalayıp bilgilerimi güncellemiştim. Bundan sonra ne yapabileceğimi sorduğumda bana kartımın iptal edildiğini söylediler. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama KPSSye hazırlık için kitap alacaktım ama alamadım şimdi bankanın kendi hatasının günahını ben çekiyorum bundan dolayı tazminat talebim olabilir mi? Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Cevap: Bankanın Hatası Kredi Kartıma El Konulmasına Neden Oldu
Tazminat hakkınız olmaz banka kredi veren bir kuruluştur sözleşmeyi her aşamada feshedebilir kredi vermekten cayabilir sınırlayabilir vs. Sözleşmenizden siz de bir suret varsa okuyun lehinize değerlendirebileceğiniz bir hususa rastlarsanız burada paylaşabilirsiniz.