İstifa için Firar Kalkabilir mi?
Arkadaşalar çok bağırdım çok çağrıda bulundum kimse kulak vermedi.Ben de artık pes etmek üzereyim.Son kez burdan sesleneceğim ve artık bende susacağım.Yatar çıkarım gerisi beni ilgilendirmez demek istemiyorum.Ben yatıp çıksam da geridekiler için uğraşmak başarmak istiyorum.Bu konuyu son kez kamuoyu oluşturmak için açıyorum.Yok oraya mail atmak,gazetede yayımlandıktan sonra da sevinmek ,yok şuraya faks çekmek falan bunlar boş icraat.Neticede mevcut hükümet ne derse o oluyor.Direk muhattap olamazsak başarıya ulaşamayız.Yüksek mevkide tanıdıkları olan çok arkadaşımız olduğunu düşünüyorum ki ben bile bir danışman vasıtasıyla bir görüşme ayarlamak üzereyim.Keza bir başka arkadaşım da aynı yolla bişeyler yapma gayretinde.Eğer yapalım bişey derseniz aşağıda açmış olduğumuz gruba katılınız.e-posta adresim:mustafaulker32_@hotmail.com
Buralardan ulaşabilirsiniz.Buraya gerçekten ben de varım diyenler varsa yorum yapsın.Onun harici kişiler sadece saygı göstersinler.
Herkese çok teşekkür ederim.Hoşçakalın.
Cevap: İstifa için Firar Kalkabilir Mi??
Söylediğiniz icraatler dışında,bu olayı iki kez bir milletvekiline yüz yüze ilettik.Hemen ilgileneceğini söyledi,lakin bir hayli zaman oldu,bir şey olduğu yok.Meclistekiler bile tınlamıyor. :(
Ben de dediğin gibi birçok girişimde bulunuyorum ama sonuç alamadığımız ortada. Artık ortak hareket etmeliyiz. Gruba ben de üye oluyorum.
Evet bir milletvekili takmamış olabilir ama başkalarına da aktarmak lazım.Demiyorlar mı sorunlarınızı söyleyin halledelim diye.Hayvan hakları diye ünlüler bugün başbakanı ziyerete gittiler.Bizim hayvanlar kadar değerimiz yok mu?
Arkadaşlar ben Sayın Cumhurbaşkanına dahı maıl attım Yurtdısında olduğum ıcın ancak maılle şıkayette bulunabılıyorum Eger varsa ıletısım adresı herkese maıl atarım Artık korkacak bısey kalmadı Zaten cumhurbaskanınada ya bu ısı cozun ya da vatandaslıktan cıkarında burda rahat edelım dedım bakalım ne olacak
ben de cbaşkanlığı ve başbakanlığa, başbakanlık insan hakları bşklıgına her yere atıyorum. siz de atın arkadaşlar elbet sesimizi duyanlar bu adaletsiz siteme, anayasaya bile aykırı askeri ceza siztemine dur diyen cıkacaktır.
evet faks çekmek özellikle ve aynı zamanda yazılı dilekçe vermek,mektup vs.çünkü bilgisayardan yapılan herşey sanal olarak kalıyor.Ama dilekçe ve mektuba geri dönüyorlar.Erinmeyelim yakınlarımızın adıyla da dilekçe ve mektup yazalım arkadaşlar.Hemen adım atılmalı.
Cevap: İstifa için Firar Kalkabilir mi?
http://www.facebook.com/topic.php?to...218#post101778
ARkadaşlar güzel şeyler planlanıyor.Bakın katılın ve katılımı arttırın.Fİrarı da ele alacağız burda.
arkadaşlara emekleri için teşekkürler.
umarım sesimizi duyarlar
firarsubay@windowslive.com adresinden isimsiz olarak (mecburen) yaptigim basvurum isleme alindi. Herkes takip edebilir bu basvurunun durumunu. Yuklenelim artik bitsin bu cile!!!
Sayın Başvurucu,Başvurunuz 24.03.2011 Tarih ve 1777 sayı ile işleme alınmıştır. 0 312 430 7284 ve 4331669 nolu numaradan 1118 ya da 1124 ü çevirerek takip edebilirsiniz.Bilgilerinizi rica ederim. Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığıwww.insanhaklari.gov.tr