Çocuğun sempatikliği şirinliği yaktı beni
Evet arkadaşlar ben de bu kervana katıldım. Katılmak istemezdim ama oldu. Alt komşumun çocuğuyla başladı. Evet doğru duydunuz malesef onun sempatikliği şirinliğiyle ameliyatıyla başladı 12000 tl. olarak sonrada gerisi geldi. 12000 tl veremedi 20000 tl yi geçdi aradan 1 yıl geçdi. benimde çocuğumun rahatsızlıkları oldu 10000 tl den benim oldu derken birbakdımki 55000 tl oldu. Rüya gibi zaten ne olduğunu anlamadım o aralar sadece kendi çocuğumu ve onun sağlığı ile ilgilenebildim. Pişman depilim eğer ilgilenmeseydim onu kaybedebilirdik. Bir ara benim kart çekdirdiğim eleman para buldu tefeciden miş kartları yatırdık sadece 10000 tl borç olduğu için vermediler. tekrar paraları çekip tefecilere verdik. (hayatımın hatasını orda yapdım teşke çekmese idim tefeciyle uğraşıp dursaydı.) aradan 6 ay geçdi ailecek kavgalar gürültüler karakollar derken 70000 tl oldu. Bizim elemanda intahar etti. Şimdi başıma ne gelecek kedi gibi bekliyorum. İlk zamanlar çok zoruma gitti kendimi onun ailesi
ne zarar vermemek için çok uğraşdım. Şimdi alışdım. Geçen 3 tane polis le konuşdu birtanesi kara listede maaşı hacizli ötekisi 12000 tl var taksitlendirmiş üçüncüsü ise 60000 tl yi geçmiş ödemiyecem ne olursa olsun diyor. Onlarla konuşunca moralim yerine geldi. Sonum ne olucak....?????
Cevap: Çocuğun sempatikliği şirinliği yakdı beni
Anlayamadım ben konuyu Sayın Üye..
Anlatmak istediğiniz nedir ?
kredi kartı borcundan bahsediyor.. türkcesi 10 üstünden 10 puan.. çünkü türkçe yazan bir kedi mucize gibidir.
gercekten komedi, her cumlede katlanarak artan bir borc :))
ne demek istediginizi anlayamadım 2 kere okumama ragmen
Pisikolojisi bozuk şekilde de insan hiçbirşey anlatamıyor. Pardon kusura bakmayın yukarıda anlatamadım.
Komşumla arkadaşlık ilişkisi sonucu kredi kartı borç batağına gömüldüm. Borçlardan dolayı eşimde beni boşadı. Beni neler bekliyor. Bu olaydan kurtulma şansım varmı?
Koca büyük adammış.. Çocuğunuda kurtardıysa sizden melek melek..
Cevap: Çocuğun sempatikliği şirinliği yaktı beni