Tüm Vergi Kanunları (2 Cilt) [Kitap Fiyat bilgisi]
Yazar Belirtilmemiş; Oluş; 2011; 60,00 TL
Tüm Vergi Kanunları (2 Cilt) hakkındaki işbu hukuki kitap Hukuk Market tarafından satılmakta olup, ilgili kitabın tanıtımı, yazar bilgisi, yayınevi ve kitap fiyatı otomatik olarak kitap satış sitesinden alınmıştır.
Tüm Vergi Kanunları (2 Cilt) kitabı hakkında kapsamlı bilgi ve güncel hukuki kitap fiyatları için Hukuk market web sitesini inceleyiniz.
Cevap: Tüm Vergi Kanunları (2 Cilt) [Kitap Fiyat bilgisi]
Ceza kanunlarını bilmemek mazeret sayılmaz. Bu vergi kanunlarının da cezai hükümleri var. Bunları nasıl bileceğiz. Bu kitapları aldık okuduk diyelim. Guinness rekorlarına dahil edilmesi gereken TBMM den 3 günde 3000 yasa geçiyor. Vatandaş işi gücü bırakıp yasa mı okuyacak. Hadi bunu da yaptık, o yasaların 3 gün sonra değişmeyeceği ne malum. Ayrıca Cemil Çiçek ne dedi? "Yasa yapmayı bilmiyoruz" dedi. İtiraf etti. Onların yapmasını bilmediklerini ben niye öğreniyorum ya da sorumlu tutuluyorum ya da cezalandırılıyorum.
Hukuk ve adaleti ortadan kaldırmanın yol ve yöntemlerinden biri de bu olsa gerek. Yola devam.
3 günde 3000 yasa çıkarmakla hukuk devleti mi olunur, bu demokrasinin çok iyi işlediğine mi delalet?