Cevap: 2 gun sonra mahkemem var
lutfen biraz bilqi sn. avukatlardan yalvarırım
lutfen yardım edin sabah 9 30 da mahkemem var bıraz yardım ıstıyorum lutfen
hocam önce geçmiş olsun. ben avukat felan değilim ama benim başımda da bi bela vardı, buralarda dolandım zamanında çok. böyle ciddi bir konuda bir avukat yorum yapacaksa anccak konuyu bilen birisi yorum yapar, kimse seni yanlış yönlendirmek istemez.
ancak seni şöyle rahatlatabilirim; öncelikle mahkemen başlıyor yeni. kendini savunabileceksin sonuna kadar, mahkemende sorguda verdiğin ifadeleri red edip yeniden ifade verebilirsin, durumun olmadığını belirtirsen baro sana avukatta tutacaktır. karar çıkarsa itiraz edersin. yani kesin suçlu isen cezanı çekersin. değilsen bu kötüledikleri yargıtay var ya, işin uzmanları orada işte.yerel mahkemelere açıkçası güvenmiyorum ama yargıtayın bilgisi ve yorumu suçsuzu sokmaz oraya. sn rahat ol, buarada yazdıklarını anlat hakimine..emin ol çok farklı düşüneceksin yarın. tekrar geçmiş olsun ve rabbim sana sabır versin.
cok tesekkur ederım cvp verdigin için kesınlıkle alakam yok bulunan maddeyle ve suphelı olarak gozukuyorum
dediğim gibi avukatın yoksa yarın iste bi avukat hakiminden ve savunmanı avukatınla daha sonra yapmak istediğini söyle..avukatsız "tutuklansan bile" (ki tutuksuz yargılanıyorsun) ifade verme..iyi geceler kardeşim..
tam 4 sene 2 ay + 500 lira ceza verdiler :S ben anlayamadım bu işi bıraktıklar sonradan mı qelcek yatcaqım tarih ? bide av. temıze qondercem fln dedi